Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

A fost inaugurată noua suprafață de joc a Sălii de sport de la liceu FOTO

Conducerea Liceului ”Dimitrie Cantemir”, cadre didactice, aleși locali și alți dărăbăneni care au contribuit la lucrarea de la Sala de sport, s-au întâlnit joi, de la orele 11:00, în cadru festiv. Cei prezenți au ținut și un moment de reculegere în memoria regretatului învățător Vlad Avasiloae.

Organizatorii au pregătit un covor roșu pe care s-au aliniat cei prezenți, amfitrionul manifestării fiind profesorul de sport Mihai Rusu. Sala de sport a liceului a fost construită în 1981, i s-a schimbat acoperișul în 1997, pentru că ploua în sală, dar suprafața de joc a mai fost cârpită, pe ici, pe colo, mulți practicanți ai sportului suferind accidentări chiar serioase aici, de-a lungul anilor. Din vacanța de vară au început lucrările de înlocuire a vechii suprafețe cu una modernă, care nu ar suprasolicita articulațiile, conform celor declarate de Alin Prisăcariu, directorul unității de învățământ.

Consilieri locali și alte persoane care și-au adus aportul la această lucrare au primit din partea organizatorilor medalii și plachete, care au fost împărțite de elevii Andrei Dănilă, Bogdan Moga, Lorena Ciurariu și Cătălina Gucianu. Lucrarea finanțată de la bugetul local a costat în jur de 130.000 de lei. Au fost schimbate și porțile terenului de handbal, cu unele noi, alb-roșii. ”Era jalea-jalelor cu ani în urmă la această sală. Când ajung în Darabani, prima dată la Sala de sport mă opresc” ne-a mărturisit Chirica Pușcașu, profesorul care a făcut istorie la Darabani. (foto: R.N.)
Te-ar mai putea interesa si:  Chirica PuşcaşuAlin PrisacariuMihai RusuSala de sport liceul din Darabani
7:24 pm Sambata, 13 Ianuarie, 2018

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare