Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Cursuri suspendate cel putin in prima zi a saptamanii, se circula in conditii de iarna la Darabani FOTO


Ministerul Educaţiei a decis suspendarea cursurilor în 26 de judeţe din ţară, printre care şi Botoşani, din cauza vremii nefavorabile. Elevii nu vor merge luni, 27.01.2014, la şcoală, iar Inspectoratul Şcolar Judeţean urmează să decidă mâine, în funcţie de vreme, dacă vor prelungi minivacanţa elevilor. În Darabani se circulă în condiţii de iarnă, iar autorităţile locale afirmă că nu sunt probleme.

Am băgat plugurile pe arterele din toate cartierele începând de ieri (n.r.-25 ianuarie a.c.) la 9:00 şi am terminat astă noapte la 3:00. Începând de azi dimineaţă de la orele 5:00 am intervenit pe străzile din centrul oraşului şi am deszăpezit şi trotuarele din capătul oraşului până la Autogară, ţinând cont că e zi de duminică şi circulaţia este mai intensă. Se circulă în Lişmăniţa, Eşanca, Bajura, Teioasa. Puţin mai greu a fost pe o porţiune de drum din Lucoviţa şi pe str. Câmpeni unde locuieşte şi o persoană care face dializă. Mâine dimineaţă vom interveni în zona unităţilor de învăţământ. Dacă va bate vântul mai puternic situaţia va fi mai grea, dar deocamdată e bine” a declarat pentru Darabaneni.ro, Mihai Plugaru, şef Protecţie Civilă din cadrul Primăriei Darabani. Plugaru a mai afirmat că s-a intervenit doar cu utilajele Primăriei şi că nu ar fi deocamdată motive serioase pentru suspendarea cursurilor unităţilor de învăţământ din Darabani.
 
În absolut toate unităţile nu se vor face mâine (n.r.-27 ianuarie 2104) cursuri. A fost o decizie a ministrului Educaţiei pentru a se evita anumite incidente. Cursurile au fost suspendate în toate judeţele unde există cod galben şi cod portocaliu. Cât priveşte ziua de marţi, mâine se va lua o decizie, în funcţie de starea vremii”, a spus Mihaela Huncă, inspector şcolar general al IŞJ Botoşani. Astăzi, între  orele 13:00 şi 15:00, directorii unităţilor de învăţământ din judeţ au trebuit să transmită către Inspectoratul Şcolar Judeţean dacă se pot sau nu programa cursuri la unităţile de învăţământ pe care le conduc. „Am luat legătura cu autorităţile locale şi noi eram pregătiţi să ţinem luni cursuri, dar ne supunem deciziei Ministerului Educaţiei” a precizat Lucian Florea, directorul Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”.

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini din Darabani
Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Lucian FloreaMihai PlugaruMihaela HuncaISJ Botosani
3:46 pm , 26 Ianuarie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare