Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Zarzavatul, uleiul, seringile si oxigenul fostului Spital scoase la casareConsiliul Local Darabani a propus în ultima şedinţă ordinară, exact la un an de la suspendarea activităţii Spitalului Orăşenesc din localitate, casarea unor bunuri şi materiale sanitare care au aparţinut unităţii sanitare dărăbănene. Este vorba de 3 butelii de oxigen, o compresă sterilă, două feşe, două seringi, un leucoplast, 28 litri ulei, 10,6 kg paste făinoase şi 10 kg de zarzavat, în valoare de 923,31 lei. Conform notei explicative întocmite de fostul manager al spitalului, Lucian Irimia, materialele sanitare au suferit zgârîieturi sau s-au desigilat în timpul manipulărilor şi nu mai pot fi utilizate în condiţii de siguranţă în cadrul actului medical, iar alimentele sunt expirate. Linde Gaz România a trimis un raport de specialitate Primăriei Darabani prin care comunica faptul că termenul de valabilitate al oxigenului medicinal este de 6 luni de la data fabricaţiei.

Veronica Zahariea, şef Serviciu finaciar-contabil din cadrul Primăriei Darabani, a spus că au fost afişate anunţuri (foto sus) de vânzare ale alimentelor, la sediul Primăriei şi Spitalului, dar nu au putut fi valorificate toate produsele. „Din punctul meu de vedere, cred că pastele făinoase şi zarzavatul ar trebui aruncate pentru că nu pot fi consumate, iar uleiul ar putea fi ars la candele în biserici. Urmează să stabilească Comisia de casare” a precizat Veronica Zahariea. „Am înţeles cu leucoplastul şi feşele, dar practic unde sunt calculatoarele, televizoarele şi frigiderele de la Spital?” s-a adresat consilierul Ion Zaharia Veronicăi Zahariea. „Toate sunt stocate. Aşteptăm Hotărârea de Guvern pentru ca toate componentele bazei materiale să fie livrate Spitalului Municipal Dorohoi” a răspuns contabila şefă.      
11:34 am Vineri, 06 Aprilie, 2012

1 Comentarii la “Zarzavatul, uleiul, seringile si oxigenul fostului Spital scoase la casare”

  1. un cetatean spune:

    Rodul munci lui Burlacu a reusit sa faca ceva pentru darabaneni impreuna cu senatorul Campanu inchiderea spitalului. RUSINE.

  2. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare