Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Stelica Strugaru, la Teatrul de Papusi din Botosani: „Sa mor daca am dus din politica un leu acasa” VIDEOFostul deputat pe Colegiul Darabani, Stelică Strugaru, a făcut show la Teatrul „Vasilache” din Botoşani, unde aproximativ 200 de persoane au participat la campania preşedintelui în funcţie al PDL,Vasile Blaga, pentru un nou mandat la şefia democrat-liberalilor.

Conform Botosaneanul, Strugaru a spus că în timpul mandatului său de parlamentar, a fost ameninţat să voteze anumite legi şi a anunţat că, dacă Vasile Blaga nu iese preşedinte, demisionează din partid. Redăm mai jos cele mai importante pasaje din alocuţiunea lui Stelică Strugaru. 

„Votaţi-ne pe noi că vă luăm şi ce mai aveţi, pensiile şi salariile”

Lui Vasile Blaga îi curge sânge prin vene, nu ca la ceilalţi, apă!

Ştii ce înseamnă să faci naveta de la Botoşani la Bucureşti pentru câţiva bani? De asta am pierdut alegerile, din cauză că peştele de la coadă se curăţă, dar de la cap se împute. Problema a plecat de la Bucureşti, d-le Blaga, din cauză că n-am ştiu să ne ţinem oamenii aproape. Am mers în luptă cu nişte persoane fizice, noi n-am mers în luptă cu partide. Eu am ţinut mai mult ca la fratele meu, de asta vă votez şi acuma şi ştiu pe ce mână merg.

Facem greşeli. Am făcut multe…De ce nu veniţi la Vorniceni, la Vârfu Câmpului? N-o coborât nici un preşedinte, niciodată, să meargă într-o comună să stea de vorbă cu oamenii, să le spună.Dacă PSD-ul în ’90 avea deviza marea privatizare, cine fură acela are, la noi a fost altă deviză: votaţi-ne pe noi că vă luăm şi ce mai aveţi, pensiile şi salariile.


„Am votat cu mâinile şi cu picioarele, şi cu picioarele am judecat”…Frumos vorbiţi la televizor, dar nu sunteţi la sufletul oamenilor. Ne luăm ce-a făcut PSD-ul, săi ia dracu PSD-ul lor şi cu ceilalţi, cu USL-ul, că nu sunt mai buni ca noi.

Acum mă simt mai liber, pot să vorbesc. Am fost ameninţat cât am fost deputat: votează aşa! Am votat cu mâinile şi cu picioarele, şi cu picioarele am judecat. De asta am ajuns în situaţia în care suntem. N-avem oameni buni, lupta în partid continuă, ce facem, casă de modă?

Nici d-l Flutur acum nu mai stă de vorbă acum cu noi cum stătea înainte, printre oameni. N-avem timp, ne grăbim. Dacă n-aveţi timp, hai să ţinem şedinţa asta până mâine seară aici. Să stăm două zile la Botoşani! Şi eu mergeam două zile la Bucureşti şi veneam înapoi şi ce credeţi...? Să mor dacă am dus din politică un leu acasă. Am făcut-o din plăcere, am avut de dus o cruce şi o voi duce în continuare


La final, fostul parlamentar i-a strâns mâna lui Vasile Blaga şi i-a urat succes.

sursa
: Botosaneanul
Te-ar mai putea interesa si:  Stelică StrugaruPDLVasile Blaga
4:56 pm Sambata, 02 Martie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare