Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

E OFICIAL: S-a redeschis spitalul din Darabani! „Dorim ca sectia sa fie intr-adevar functionala si nu un foc de paie” Dărăbănenii au primit cel mai frumos mărţişor de 1 Martie: fostul Spital Orăşenesc din Darabani şi-a redeschis porţile, chiar dacă a fost transformat între timp în secţie exterioară a Spitalului Judeţean „Mavromati” din Botoşani. Cel mai probabil, primul pacient va fi internat în unitatea sanitară miercuri, 6 martie.

Aproximativ 30 de noi/vechi angajaţi ai spitalului din Darabani au revenit la serviciu în dimineaţa zilei de 1 Martie, după ce unii dintre ei nu au mai călcat pragul unităţii spitaliceşti din 1 aprilie 2011. „Toţi au fost foarte încântaţi. A fost frumos, mai ales că e 1 Martie. Am schimbat păreri, am probat aparatura, am primit şi am dăruit mărţişoare. Am programat un pacient miercuri, iar altul joi” a declarat pentru Darabaneni.ro, Doina Caba, fost director financiar-contabil al Spitalului Orăşenesc, în prezent coordonator al secţiei exterioare a Spitalului Judeţean Botoşani. Ioan Asaftei, director îngrijiri al unităţii spitaliceşti, a precizat că foştii angajaţi nu au participat miercuri la un examen propriu-zis ci a fost vorba de preluarea personalului fostului Spital Orăşenesc. „Luni, cel târziu, se vor afişa şi rezultatele. Din datele pe care le-am verificat până acum avem note de 9,25; 9, 50 şi 10. A intrat la această evaluare personalul care a depus cerere şi şi-a întocmit dosarul. S-a lucrat în condiţii de transparenţă. Nefiind concurs, nu poate fi vorba de nici o discuţie colaterală” a declarat pentru Darabaneni.ro, Asaftei (foto jos).Chiar dacă în statul de funcţii al secţiei de la Darabani figurează 4 medici, în prezent doar 2 medici şi-au depus dosarul la unitatea sanitară din oraşul de pe malul Prutului. Este vorba de Tania Aroşoaie, soţia primarului urbei, şi dr. Cătălin Munteanu, care au fost în „exil” la Spitalul Municipal Dorohoi în perioada în care activitatea spitalului din Darabani a fost suspendată. „Deocamdată personalul e complet. Nu mai putem vorbi de angajări pentru că ne confruntăm cu o criză de personal la nivelul întregii unităţi sanitare. Există o stare de spirit foarte bună în rândul personalului de la Darabani. Dorim ca secţia să fie într-adevăr funcţională şi nu un foc de paie, să se poată asigura aici asistenţă medicală de calitate, iar locuitorii din zonă să fie mulţumiţi. Unele disfuncţionalităţi, asperităţi care sunt, şi nu le ascundem, se vor remedia din mers” a mai adăugat Ioan Asaftei, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean „Mavromati” Botoşani. Vineri, la prânz, a sosit la Darabani o comisie din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani, pentru a acorda autorizaţia sanitară de funcţionare a unităţii spitaliceşti. „M-am bucurat foarte mult pentru că membrii comisiei au spus că spitalul de la Darabani arată mai bine ca cel de la Săveni” a spus Caba. Dărăbănenii trebuie să mai pună la punct şi sistemul informatic al secţiei dărăbănene, pentru ca pacienţii să primescă reţete electronice. (L.B.)
Te-ar mai putea interesa si:  Spitalul Orăşenesc DarabaniSpitalul Judetean “Mavromati” BotosaniDoina Caba
9:35 pm Vineri, 01 Martie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare