Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

SEMINAR organizat la Darabani de ISU BotosaniPeste 70 de şefi ai Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) din judeţul Botoşani s-au întâlnit vineri, 14.10.2011, la Darabani în cadrul seminarului „2011-Anul European al Voluntariatului”. De asemenea, la sediul SVSU Darabani din cadrul Primăriei oraşului a fost vineri Ziua Porţilor Deschise. Acţiunile au fost organizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani. În cadrul temei „Voluntari 2011” , celor prezenţi li s-a prezentat rolul activităţilor de voluntariat în societate şi avantajele existenţei unui număr cât mai mare de voluntari în fiecare localitate.

După ce au fost parcurse bornele istorice ale formaţiunilor civile de pompieri din judeţul Botoşani, Gheorghe Sîsîiac, şeful SVSU Darabani, a prezentat tehnica şi dotarea serviciului pe care îl conduce. Sîsîiac a comparat anul 1988, când s-a angajat în cadrul Primăriei din localitate, cu anul 2011. Dacă în 1988, la nivelul oraşului Darabani erau 15 pompieri angajaţi cu carte de muncă, astăzi la nivel local beneficiază de asemenea „privilegiu” cei 5 şoferi ai autospecialelor SVSU şi şeful serviciului. În cadrul Zilei Porţilor Deschise, pompierii au fost vizitaţi de copiii şi cadrele didactice de la Grădiniţa nr. 2 din localitate. „Acest seminar nu poate avea decât un rol pozitiv la nivelul oraşului Darabani”, ne-a spus Gheorghe Sîsîiac, şeful SVSU.     


4:59 pm , 16 Octombrie, 2011

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare