Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

VEZI rezultatele obtinute de elevii GSD la Concursul Nastasescu

17 elevi ai Grupului Şcolar Darabani (GSD) au participat sâmbătă, 15.10.2011, la Liceul Teoretic „Nicolae Iorga” din Botoşani la Concursul naţional de evaluare în matematică care poartă numele prof. univ. dr. Constantin Năstăsescu. Dărăbănenii au obţinut la această întrecere a matematicienilor rezultate foarte bune, revenind de la Botoşani cu patru premii şi mai multe diplome de merit. Diana Elena Matei, eleva prof. Ionel Bichir, a fost surpriza plăcută a concursului, acumulând 98 de puncte şi adjudecându-şi premiul al II-lea. Acelaşi premiu l-a obţinut şi Georgiana Bichir cu 85 pct. Premiul III i-a revenit elevei prof. Bogdan Muraru, Nicoleta Luca cu 94 pct. şi Mirunei Chirilă (foto dreapta) cu 97pct., care este deja o certitudine după ce anul trecut a obţinut premiul II la Concursul interjudeţean „Micii matematicieni” şi premiul I la Concursul naţional de matematică Euclid. Elevii care vor acumula cel puţin 260 de puncte la cele trei faze ale Concursului Năstăsescu vor participa vara următoare la faza competiţională (naţională) a întrecerii. Diplome de merit s-au acordat primilor cinci elevi clasaţi din fiecare judeţ, cu condiţia să aibă cel puţin 65 de puncte.


Rezultatele oficiale vor fi publicate pe site-ul Concursului Năstăsescu, evaluareineducatie.ro, miercuri 19.10.2011.
Racu Roxana 92p
Caba Vasile Bogdan 88p LOCUL II
Pilipăuţanu Tudor 88p
Luca Emanuel 86p LOCUL III
Horju Emanuela Bianca 80p
Codreanu Lavinia 76p
Anisie Andra 70p
Beţianu Alexandra 70p
Rotariu Valentina 67p
Bejinariu Antonia 65p

11:59 pm Luni, 17 Octombrie, 2011

6 Comentarii la “VEZI rezultatele obtinute de elevii GSD la Concursul Nastasescu”

 1. bichir ionel spune:

 2. edy spune:

  a fost cam dificil subiectul la clasa a 9 la olimpiada

 3. miruna chirila spune:

  eu am fost tare

 4. anonim spune:

  va atacati degeaba toti sunteti buni urma alege

 5. Matei Diana spune:

  Bravo Miruna Chirila pentru rezultatul la Euclid<3

 6. Birsan Corneliu spune:

  Tudorel la editia a II-a i-ai dat gata.:P

 7. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


  Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare