Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Captura uriasa de tigari la frontiera cu R. Moldova. „Gaura” de peste 5 miliarde in bugetul contrabandistilorCa urmare a schimbului de informaţii dintre poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut şi cei din Republica Moldova s-a reuşit reţinerea a cinci cetăţeni moldoveni care intenţionau să comercializeze pe teritoriul României 250.000 ţigarete cu timbru de acciză R. Moldova. Ţigaretele în valoare de 541.450 lei au fost reţinute în vederea confiscării.

În data de 02 septembrie 2013, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Rădăuţi Prut, împreună cu autorităţile Poliţiei de Frontieră din Republica Moldova, au declanşat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu tutun. În cadrul acestei acţiuni, lucrătorii noştri au descoperit, pe malul românesc al râului Prut, zece colete ce conţineau cantitatea de 250.000 ţigarete marca Plugarul, cu timbru de acciză R. Moldova. În acelaşi timp poliţiştii de frontieră din Republica Moldova au depistat şi reţinut cinci persoane care folosindu-se de o barcă au transportat coletele cu ţigări de pe malul moldovenesc al râului Prut pe cel românesc.Pe timpul cercetărilor efectuate împreună cu autorităţile de frontieră ale statului vecin s-a stabilit că cele cinci persoane sunt cetăţeni moldoveni cu vârste cuprinse între 25 şi 31 de ani, care intenţionau să comercializeze ţigaretele pe teritoriul României. În cauză a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 541.450 lei a fost reţinută în vederea confiscării.

sursa: comunicat de presă
Te-ar mai putea interesa si:  ţigări de contrabandăSPF Rădăuţi Prutcontrabanda cu tigari
4:30 pm Marti, 03 Septembrie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare