Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Doar 12 dintre elevii Liceului „Dimitrie Cantemir” au luat BAC-ul de toamna. VEZI noteleRezultate catastrofale obţinute la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului! 18,18% dintre elevii Liceului „Dimitrie Cantemir” din Darabani au promovat cea de-a doua sesiune a examenului maturităţii, în timp ce promovabilitatea judeţului Botoşani a fost de 21,78%, ceva mai mare decât media pe ţară (20,36%). Un elev al liceului dărăbănean a fost eliminat din examen.

81 dintre elevii Liceului „Dimitrie Cantemir” s-au înscris la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat, 22 dintre aceştia fiind din promoţiile anterioare. 16 dintre candidaţi nu s-au prezentat la cel puţin una dintre probele care au fost susţinute la Liceul „Regina Maria” din Dorohoi, în timp ce un elev a fost eliminat din examen şi acesta nu va avea dreptul să se înscrie la următoarele două sesiuni ale examenului maturităţii. În final, doar 12 vor fi în curând fericiţii posesori ai diplomei de Bacalaureat.Contestaţiile au fost depuse astăzi, 2 septembrie, în intervalul orar 12:00-16:00, soluţionarea lor fiind programată pentru următoarele două zile, iar rezultatele finale ale BAC-ului vor fi publicate joi, 5 septembrie 2013.

VEZI AICI notele obţinute de elevii Liceului „Dimitrie Cantemir” Darabani
Te-ar mai putea interesa si:  Liceul „Dimitrie Cantemir”BAC 2013Bacalaureat 2013Colegiul National „Grigore Ghica”
10:42 pm Luni, 02 Septembrie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare