Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Elevii dărăbăneni au sărbătorit Ziua europeană a limbilor FOTO&VIDEO

Elevii Liceului „Dimitrie Cantemir’’ Darabani, sub îndrumarea profesoarelor de limbă franceză şi engleză: Dobrincu Alina,Tudosă Valentina, Barbacariu Mirabela și Barbacariu Carmen, au participat în 26 septembrie la Casa de Cultură „Theodor Balş” la o manifestare cultural-lingvistică, cu ocazia Zilei europene a limbilor.

Evenimentul moderat de Andreea Bordeianu şi Moga Bogdan a debutat cu o scurtă audiţie a imnurilor României, Franţei şi Angliei, cei prezenţi urmărind și imagini reprezentative din cele trei țări. Fiind ora prânzului, elevii au făcut cunoştinţă cu gastronomia mai multor țări europene printr-un material Power Point, urmând ca apoi să se înfrupte din bucatele alese gătite de gospodinele unităţii de învăţământ. Au urmat mai multe momente poetice şi artistice prezentate de liceenii dărăbăneni. Organizatorii au mulţumit elevilor şi cadrelor didactice implicate, profesorilor Lăcrimioara Jar şi Mirel Dascălu de la Clubul Copiilor, elevilor care au realizat invitaţii pliante şi ecusoane, plus celor care au ajutat la decorarea sălii.

„Pe tot continentul european, la 26 septembrie se sărbătorește Ziua Europeană a Limbilor. Nici elevii liceului nostru nu au uitat de această dată implicându-se în activitățile prin care au arătat interesul față de limbile străine, față de bogata moștenire de culturi și tradiții - o dovadă vie a tuturor limbilor Europei. Cu toții am avut ocazia să evidențiem avantajele învățării limbilor străine, să descoperim  noi culturi, să căpătăm o perspectivă diferită asupra lumii” a declarat pentru Darabaneni.ro, prof. Alina Dobrincu. (foto&video Robert NECHIFOR)

Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imaginiTe-ar mai putea interesa si:  Alina DobrincuZiua Europeana a Limbilor
4:36 pm Miercuri, 27 Septembrie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare