Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Studenti PENTRU O ZI la Universitatea „Stefan cel Mare” Suceava

Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava a organizat şi în acest an concursul regional destinat elevilor din clasele de liceu, intitulat „Student pentru o zi”. Grupul Şcolar Darabani (GSD) a fost reprezentat la ambele secţiuni ale concursului. La clasa a XII –a au participat 4 elevi: Dima Sabina Mădălina, Moroşoanu Oana, Ciurariu Gabriel şi Hrimiuc Teofil, iar Dima Sabina Mădălina a obţinut o menţiune.

Sâmbătă, 12 mai, a avut loc etapa destinată elevilor din clasa a XI – a. De la GSD au participat elevele Hrimiuc Ana Maria şi Haidău Romina (foto stânga). Lucrarea celor două eleve „Impactul antropic asupra proceselor geomorfologice actuale de pe versantul drept al vaii Prutului in zona orasului Darabani” a fost notată cu 86 de puncte, iar cele două eleve au fost răsplătite cu menţiune. „Este un lucru deosebit ca elevii din învăţământul preuniversitar să fie evaluaţi şi apreciaţi de cadre universitare. Nu a fost uşor, având în vedere că au participat elevi din patru judeţe:  Botoşani, Iaşi, Suceava şi Neamţ.”, a declarat pentru Darabaneni.ro prof. Alin Prisăcariu, directorul GSD.


12:45 pm Luni, 14 Mai, 2012

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare