Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Cupa AJF juniori

Inter Dorohoi a câștigat, la Darabani, Cupa AJF pentru juniorii din mediul rural GALERIE FOTO

Duminica, 03 Iunie, 2018

În finala mare cu Unirea Curtești, elevii profesorului Cărăușu s-au impus cu 2-1, Columna Roma ocupând a treia treaptă a clasamentului din acest an a Cupei AJF. Copiii din Darabani s-au clasat pe locul 5, după ce au depășit Victoria Hlipiceni cu 1-0. Ploaia le-a dat de furcă organizatorilor, dar, în final turneul a fost unul reușit. La festivitatea de premiere au participat și Radu Cașuba, Dănilă Dumitru sau viceprimarul orașului Darabani, Alin Gîrbaci. ...  continuare »

Fara comentarii »

Turneul final al Cupei AJF pentru juniorii din mediul rural se va disputa la Darabani VEZI programul meciurilor 

Marti, 29 Mai, 2018

Juniorii dărăbăneni sunt antrenați de Radu Cașuba, antrenorul care a promovat echipa de seniori în Liga a 3-a, secondat de Vasile Grigoraș. ”Intenția noastră a fost să schimbăm în fiecare an locul de disputare al acestei competiții în speranța de a atrage cât mai mulți copii spre fotbal. Am ales Darabaniul și pentru că baza sportivă de aici oferă condiții bune” a declarat pentru Darabaneni.ro, Bogdan Zanfirescu, președintele AJF Botoșani.  ...  continuare »

Fara comentarii »

Dărăbănenii au dat-o în BARĂ la Cupa AJF şi au ratat FIESTA cu preşedintele FRF GALERIE FOTO

Sambata, 13 Mai, 2017

Juniorii ACS Sănătatea Darabani au obţinut din nou doar locul III la Cupa AJF, organizată în Sauceniţa, comuna Văculeşti. La finale au fost prezenţi mai mulţi jucători ai FC Botoşani, dar şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu. Dărăbănenii au fost eliminaţi în semifinale de Voinţa Şendriceni, după ce jucătorii lui Vali Dascălu au lovit de 3 ori bara la loviturile de departajare, dar au câştigat finala mică. Goalkeeperul Vlăduţ Erimia a fost ales cel mai ...  continuare »

Fara comentarii »

Copiii Sănătăţii au terminat pe locul III faza finală a Cupei AJF GALERIE FOTO

Duminica, 18 Octombrie, 2015

Pentru juniorii Sănătăţii Darabani, sâmbătă 17 octombrie, nu a fost cea mai bună zi. Chiar dacă au beneficiat de un arbitraj controversat în prima partidă susţinută împotriva AS Luceafărul Vorona (scor 1-3), cert este că micii dărăbăneni nu au evoluat strălucit în nici o partidă. S-au impus cu 1-0, printr-un gol marcat din penalti, în meciul cu Bucovina Rogojeşti şi au terminat la egalitate (scor 1-1) partidele cu ACS Inter Dorohoi şi ACS Rapid Ungureni ...  continuare »

Fara comentarii »

Micii fotbalişti dărăbăneni au câştigat faza zonală a Cupei AJF. VEZI rezultatele competiţiei FOTO

Sambata, 26 Septembrie, 2015

Micii dărăbăneni de la Sănătatea s-au impus din ce în ce mai clar în faţa colegilor lor din zona oraşului Darabani, debutând cu 3-1 în faţa echipei Real Hudeşti, apoi le-au dat o mânuţă de goluri (5-0) celor de la Arsenal Havârna, iar în final au terminat în trombă (scor 8-0) partida cu Azurii Mileanca. „Se vede că dărăbănenii fac antrenamente. S-au bucurat tot mai mult de la meci la meci. E clar că sunt favoriţi la câştigarea Cupei AJF” a ...  continuare »

Fara comentarii »

Copiii din Darabani au terminat în lacrimi Cupa AJF „Fotbalul poate face lumea mai bună” GALERIE FOTO & VIDEO

Duminica, 17 Mai, 2015

Copiii de la Şcoala de fotbal „Caşuba şi Găluşcă” au jucat finala Cupei AJF pentru juniori disputată sâmbătă la Mihai Eminescu. Micii fotbalişti au pierdut cu 2-0 în faţa echipei Bucovina Rogojeşti care avea inscripţionat pe tricouri Consiliul Judeţean Suceava şi Primăria Bălcăuţi. Dărăbănenii au izbucnit la final în lacrimi, şi au fost premiaţi de preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, împreună cu 3 jucători reprezentativi ai echipei ...  continuare »

Fara comentarii »

Copiii lui Caşuba şi Găluşcă au câştigat Cupa AJF adresată juniorilor din zona oraşului Darabani FOTO

Luni, 27 Aprilie, 2015

Elevii din cadrul AS Şcoala de fotbal „Caşuba şi Găluşcă”, născuţi 2000-2003, s-au impus sâmbătă, 25 aprilie, la competiţia organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) şi adresată juniorilor din zona Darabani-Dorohoi. Bogdan Zanfirescu, preşedintele AJF Botoşani, a spus că întrecerea copiilor se bucură de succes şi l-a remarcat pe fundaşul Sănătăţii Darabani, Petrică Leancă, despre care a afirmat că este un jucător de perspectivă. ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare