Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Copiii din Darabani au terminat în lacrimi Cupa AJF „Fotbalul poate face lumea mai bună” GALERIE FOTO & VIDEO


Copiii de la Şcoala de fotbal „Caşuba şi Găluşcă” au jucat finala Cupei AJF pentru juniori disputată sâmbătă la Mihai Eminescu. Micii fotbalişti au pierdut cu 2-0 în faţa echipei Bucovina Rogojeşti care avea inscripţionat pe tricouri Consiliul Judeţean Suceava şi Primăria Bălcăuţi. Dărăbănenii au izbucnit la final în lacrimi, şi au fost premiaţi de preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, împreună cu 3 jucători reprezentativi ai echipei fanion a judeţului. Petrică Leancă (foto jos) a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului.Fotbalul a fost în sărbătoare sâmbătă pe meleagurile eminesciene, unde conducerea AJF Botoşani, în frunte cu Bogdan Zanfirescu, a organizat Cupa AJF pentru juniori. Copiii lui Caşuba şi Găluşcă au întrecut Speranţa Dumbrăviţa şi Luceafărul Vorona cu 1-0, respectiv 2-1, prin golurile marcate de Florin Cojocariu, iar în semifinala turneului au depăşit Avântul Albeşti cu 1-0, marcator fiind Felix Bărăncianu. În finală, dărăbănenii au pierdut pentru că sunt... copii. Adversarii au deschis scorul după un „zmeu” înălţat de un copil din lateral care a poposit în vinclul porţii dărăbănenilor, o execuţie care se întâmplă la 100 de ani lumină, iar golul doi a fost marcat din penalti, după un henţ involuntar.

Preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, împreună cu fotbaliştii Florin Acsinte, Andrei Patache şi Michael Ngadeu au premiat finaliştii competiţiei, în timp ce copiii din Darabani îşi ştergeau lacrimile. Preşedintele AJF, Bogdan Zanfirescu, a felicitat toţi copiii şi a promis că va mai organiza o astfel de competiţie în toamna acestui an. „Ştiţi că fotbalul este cel mai prestigios sport din lume. Fotbalul are o putere incredibilă, care poate face lumea mai bună. Felicitări pentru învingători, iar pentru învinşi este un citat care spune că înfrângerea este mijlocul pe care ni-l dă soarta pentru a vedea unde am greşit şi a învinge data următoare” a spus Radu Anghel, reprezentant al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Botoşani.

VIDEO

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini


Te-ar mai putea interesa si:  Scoala de fotbal „Caşuba şi Găluşcă”Bogdan ZanfirescuCupa AJF junioriCornel SfaiterFlorin AcsinteAndrei PatacheMichael Ngadeu
2:29 am , 17 Mai, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare