Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Consultatii oftalmologice gratuite prin intermediul PDL. La Darabani, acestea au avut loc la...discotecaPDL împreună cu o firmă specializată organizează consultaţii oftalmologice gratuite în mai multe localităţi ale judeţului, printre care şi oraşul Darabani. În urbea de pe malul Prutului, consultaţiile au avut loc în prima zi  a campaniei în Subway Club & Lounge, discotecă care aparţine ex-deputatului dărăbănean, Stelică Strugaru. Acţiunea se derulează în această săptămână, de miercuri până sâmbătă, în intervalul orar 9:30-16:00.

Cristina Miron, purtător de cuvânt al organizaţiei judeţene a PDL, a precizat că reprezentanţii firmei Lent Optik au informat prin poştă dărăbănenii despre efectuarea consultaţiilor oftalmologice gratuite în oraş. Pe afişul realizat în acest scop se precizează că persoanele interesate sunt aşteptate în str. Pieţei nr. 52 (sediul PDL). Miercuri, 29.01.2014, consultaţiile oftalmologice au avut loc în incinta nightclubului de la subsolul clădirii BCR din Darabani. „PDL în parteneriat cu firma Lent Optik organizează consultaţii oftalmologice gratuite de miercuri până sâmbătă de la orele 9:30 la 16:00. La Darabani, domnul Strugaru mi-a spus că acestea nu au loc în sediul PDL, ci la parterul clădirii, unde este discoteca, deoarece la etaj este foarte frig” a declarat pentru Darabaneni.ro, Cristina Miron.Democrat-liberalii au anunţat că în prima zi au beneficiat de consultaţii gratuite aproximativ 50 de persoane din zona oraşului Darabani. Vârsta minimă admisă pentru cei care doresc să vadă dacă au sau nu probleme cu vederea este de 7 ani. „Noi am venit cu logistica necesară, cu aparatură şi specialişti. Aceste acţiuni le-am desfăşurat şi în alte judeţe ale ţării. Am avut succes destul de mare. La Suceava am avut peste 2500 de persoane care au beneficiat de aceste consultaţii”, a precizat medicul Marian Stoican, conform btonline. Dărăbănenii îşi pot măsura şi tensiunea oculară şi pot să-şi achiziţioneze cu această ocazie şi ochelari. Astfel de consultaţii mai au loc la sediile PDL din Botoşani, Dorohoi, Truşeşti şi Flămânzi.
Te-ar mai putea interesa si:  Stelică StrugaruSubway Club & LoungePDL BotosaniCristina MironLent Optik
12:29 am Joi, 30 Ianuarie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare