Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Sefii SPF Darabani prezenti la intalnirea imputernicitilor de frontieraÎn data de 28 ianuarie a.c., în baza prevederilor Tratatului încheiat între România şi Ucraina privind regimul frontierei de stat româno-ucrainene, colaborare şi asistenţă mutuală în problemele de frontieră, semnat la Cernăuţi la data de 17 iunie 2003, s-a desfăşurat la Dorohoi, întâlnirea de lucru bianuală a Împuterniciţilor de Frontieră ai României şi Ucrainei, la care au luat parte şi şefii SPF Darabani, comisarul Marius Gavrilescu, respectiv adjunctul acestuia, comisarul Costel Lepşa.

Delegaţia din Ucraina a fost condusă de şeful Detaşamentului de Grăniceri Cernăuţi-colonel Kotov Mihail Borisovici, iar delegaţia română a fost condusă de către inspectorul şef adjunct al I.T.P.F. Iaşi, comisar şef de poliţie Constantin Cîrcu. Din delegaţia română au făcut parte şi comisar şef de poliţie Constantin Cojocariu-împuternicit şef STPF Botoşani, şefii şi adjuncţii SPF-urilor din judeţul Botoşani care au frontieră comună cu Ucraina, precum şi ofiţeri specialişti în relaţii internaţionale. „A fost o întâlnire constructivă”a precizat comisarul Marius Gavrilescu, şeful SPF Darabani.Pe timpul întâlnirii, membrii celor două delegaţii au schimbat date şi informaţii ce vizează principalele domenii de infracţionalitate de la frontiera româno-ucraineană şi au prezentat activităţile desfăşurate în zona de responsabilitate în semestrul II al anului 2013. Totodată, au fost stabilite limitele cooperării instituţiilor de frontieră ale României şi Ucrainei privind combaterea migraţiei ilegale şi a contrabandei cu ţigări pentru semestrul I al anului 2014. „Întâlnirea de lucru s-a desfăşurat într-o atmosferă prietenească şi constructivă, de înţelegere reciprocă şi colaborare”, ne-a comunicat inspector principal de poliţie Minodora Răcnea, purtător de cuvânt în cadrul STPF  Botoşani.
Te-ar mai putea interesa si:  SPF DarabaniSTPF BotoşaniMarius GavrilescuCostel LepsaConstantin CojocariuConstantin Circu
8:25 pm Miercuri, 29 Ianuarie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

La fiecare patru ani nu punem speranța în politicieni că le va fi mai bine copiilor noștri. Să fie zâmbetul acestui copil un semn bun, de data aceasta?

Sondaj
Cine doriți să fie viceprimar al orașului Darabani?

   
   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare