Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

HANDBAL ONSS Elevele Liceului „Dimitrie Cantemir”, locul III. Mihai Rusu: „De fapt, am jucat finala” GALERIE FOTO


Ca urmare a modificării calendarului O.N.S.Ş., etapa judeţeanăla handbal feminin licee, care a fost iniţial programată pentru data de 31.03.2013, a fost devansată miercuri, 27.03.2013, orele 13.00, la Liceul Cu Program Sportiv din Botoşani. Elevii lui Mihai Rusu au ocupat, în final, ultima treaptă a podiumului competiţiei, dar profesorul dărăbănean consideră că, moral, a jucat finala întrecerii elevilor, deoarece LPS este din start câştigătoarea Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar.

Liceul „Dimitrie Cantemir” Darabani s-a calificat la etapa pe centru de localităţi desfăşurată la Dorohoi, împreună cu Colegiul „Grigore Ghica” din Dorohoi.

Echipele participante la etapa judeţeană:
1. Liceul „Dimitrie Cantemir” Darabani
2. Colegiul „Nicolae Iorga”
3. Colegiul „Grigore Ghica” Dorohoi
4. Liceul Teoretic ”Grigore Antipa” Botoşani
5. Liceul  „Ştefan Cel Mare Şi Sfânt”Vorona
6. Liceul cu Program Sportiv Botoşani

Programarea meciurilor şi rezultate:
Liceul „Ştefan Cel Mare Şi Sfânt” Vorona-Colegiul „Nicolae Iorga” 3-6
Colegiul „Grigore Ghica” Dorohoi-Liceul Teoretic ”Grigore Antipa” Botoşani 6-7
Colegiul „Nicolae Iorga”-Colegiul „Grigore Ghica” Dorohoi 8-6
Liceul „Dimitrie Cantemir” Darabani- Liceul „Ştefan Cel Mare Şi Sfânt” Vorona 11-2
Colegiul „Grigore Ghica” Dorohoi-Liceul „Dimitrie Cantemir” Darabani5-10
Liceul Teoretic ”Grigore Antipa” Botoşani-Colegiul „Nicolae Iorga” 1-8


Liceul „Dimitrie Cantemir” Darabani-Liceul Teoretic ”Grigore Antipa” Botoşani 10-4
Liceul  „Ştefan Cel Mare Şi Sfânt” Vorona-Colegiul „Grigore Ghica” Dorohoi 5-10
Liceul Teoretic ”Grigore Antipa” Botoşani-Liceul „Ştefan Cel Mare Şi Sfânt” Vorona 9-10
Colegiul „Nicolae Iorga” Botoşani-Liceul „Dimitrie Cantemir” Darabani7-4

Organizatorii au stabilit ca Liceul cu Program Sportiv să joace direct finala cu câştigătoarea, din sistemul turneu al celorlalte echipe participante, care a fost echipa Colegiului „Nicolae Iorga” din Botoşani.

Clasament final
:
I. Liceul cu Program Sportiv
II. Colegiul „Nicolae Iorga”
III. Liceul „Dimitrie Cantemir” Darabani
Situaţia a fost infinit mai bună ca la băieţi, fetele  s-au mobilizat foarte bine, puţin a lipsit să jucăm finala! …De fapt, am jucat finala…cu Colegiul „Nicolae Iorga”. Meciurile au fost frumoase. Mulţumesc elevelor claselor a XII-a:Horodişteanu Gabriela, Racu Roxana, Hrimiuc Andreea şi Alupoae Giorgiana pentru frumoasa comportare pe parcursul celor 4 ani de pregătire şi participare la concursuri, le mulţumesc familiilor tuturor membrelor echipei pentru faptul că au susţinut acest proiect şi pentru aceasta, le urez tot binele din lume şi să aibă numai mulţumiri de pe urma copiilor lor!” a precizat prof. Mihai Rusu (foto dreapta).

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini

Te-ar mai putea interesa si:  Liceul „Dimitrie Cantemir”Olimpiada Nationala a Sportului ScolarMihai Rusu
9:53 am Vineri, 29 Martie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare