Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

SPECTACOL UMANITAR organizat de Clubul Copiilor Darabani PENTRU MONICAÎn perioada 1-5 aprilie, reprezentanţii Clubului Copiilor din Darabani organizează un spectacol caritabil pentru Monica Tanasă, de 12 ani, din Bajura, care suferă de leucemie limfoblastică şi în prezent se află internată la o clinică din Madrid. Mirel Dascălu, cadru didactic în cadrul Clubului Copiilor din localitate, doreşte să întindă o mână de ajutor elevei care a făcut parte din Ansamblul „Stejărelul” coordonat de profesorul de muzică dărăbănean.

Astfel, Clubul Copiilor în colaborare cu Primăria Darabani, Liceul „Dimitrie Cantemir”, Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”, unităţile de învăţământ şi primăriile din Păltiniş şi Rădăuţi-Prut organizează un spectacol de muzică şi dans, la care invitatul special va fi Dan Doboş, solist al Orchestrei „Rapsozii Botoşanilor”. Dărăbănenii şi locuitorii localităţilor limitrofe sunt aşteptaţi luni şi marţi, începând cu orele 10:00, la Casa de Cultură „Theodor Balş” din Darabani, miercuri la Păltiniş, joi la Rădăuţi-Prut şi vineri la Bajura. Primarul Corneliu Aroşoaie a făcut un apel către aleşii dărăbăneni la ultima şedinţă ordinară de Consiliu Local pentru a participa la evenimentul artistic cu scop umanitar. Toată suflarea dărăbăneană îi urează Monicăi Tanasă însănătoşire grabnică!Cei care doresc să-i întindă o mână de ajutor Monicăi Tanasă, pot face donaţii în contul nr:

20 38 2799 22 3 000 238274
BANKIA MADRID
titular: LAURA CATRUŢĂ
Te-ar mai putea interesa si:  Clubul Copiilor DarabaniMirel DascaluMonica TanasaAnsamblul „Stejarelul”
2:40 pm Sambata, 30 Martie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare