Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Echipa Sănătatea Darabani, premiată în cadrul ședinței festive de Consiliu Local FOTO&VIDEOJucătorii Sănătății Darabani și membrii staffului echipei au fost felicitați în cadrul ultimei ședințe ordinare a Consiliului Local, care de regulă, este una festivă.  Aceștia au primit diplome de merit pentru performanța istorică pe care au realizat-o anul acesta: calificarea în Liga a 3-a.

”În această lună ar trebui să fim mai buni, recunoscători față de cei care, în primul rând, duc numele orașului nostru mai departe. Vreau să mulțumesc cu această ocazie echipei noastre de fotbal, ACS Sănătatea Darabani, care, în premieră istorică, am putea spune, s-a calificat în Liga a 3-a națională. E o performanță istorică și ar trebui să-i aplaudăm” a spus viceprimarul orașului, Alin Gîrbaci. Și într-adevăr, în aplauzele aleșilor locali, cei de la Sănătatea au primit câte o diplomă de merit.Diplome au fost tipărite și pentru foștii antrenori ai echipei Radu Cașuba și Victor Gălușcă, care nu au fost prezenți, dar și pentru ”bucătarul echipei”, Alin Prosan. ”Diploma cu cea mai mare greutate, cu inima echipei, cu sufletul alături de ea, dar și financiar”, așa cum a spus Gîrbaci, completat de cei prezenți, i-a fost înmânată președintelui echipei, consilierul local Dumitru Dănilă.Ca urmare a proiectului pe care l-au depus la Primărie, asociației conduse de Dumitru Dănilă, i-au fost alocate în acest an 40.000 de lei de la bugetul local din totalul de de 50.000 de lei repartizați pentru sport și activități culturale. După ședință, viceprimarul le-a acordat fotbaliștilor și o primă pe care nu a dorit să o facă publică. ”A fost o promisiune personală. Eu i-am ajutat cu ce am putut. Cred că ar trebui să ne aprecieze mai mult alții, decât să ne lăudăm noi” a spus Alin Gîrbaci, când a fost chestionat vizavi de acest subiect. ACS Sănătatea Darabani a încheiat turul campionatului pe locul 11, la 6 puncte de zona retrogradării. (foto&video Robert NECHIFOR)
 
Te-ar mai putea interesa si:  Dumitru DănilăConsiliul Local DarabaniAlin GirbaciDDviceprimarul orasului DarabaniACS Sanatatea DarabaniAlin Prosan
11:09 pm Joi, 28 Decembrie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare