Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

VESTEA BUNA Liceenii darabaneni au primit banii pentru naveta VESTEA REA Doar pe luna noiembrieMinisterul Educaţiei a alocat o tranşă din banii care reprezintă contravaloarea transportului elevilor care fac naveta la şcoală. Liceul “Dimitrie Cantemir” Darabani a primit în acest sens 60.000 lei, bani care au ajuns în conturile elevilor vineri, 7 iunie. Suma primită de elevii dărăbăneni reprezintă doar contravaloarea navetei elevilor pe luna noiembrie a anului trecut şi nu se ştie când se vor primi restul banilor

Aproximativ 420 de elevi ai Liceului “Dimitrie Cantemir” au primit vineri în conturi banii pentru abonamentele de transport la şcoală pentru o lună de zile. “Am preferat să dăm pe luna noiembrie pentru că a fost lună întreagă, nu au fost zile libere. Mai e un pic de plată şi din octombrie. Am trimis la Ministerul Educaţiei situaţia comparativă, am trimis necesarul la Inspectoratul Şcolar Judeţean, dar nu ştim dacă vin restul banilor şi când vin” a spus Luminiţa Zvorişteanu, şef Serviciu contabilitate din cadrul Liceului “Dimitrie Cantemir”. Elevii trebuie să mai primească banii pentru naveta făcută în ultimele 6 luni, iar suma necesară este de aproximativ 400.000 lei. Datorită întârzierilor mari în decontarea cheltuielilor pentru navetă, unii dintre elevi, precum cei din Bajura, au renunţat la abonamentele de transport în comun, ei optând pentru mersul pe jos la şcoală. 


Te-ar mai putea interesa si:  Liceul „Dimitrie Cantemir”Ministerul EducatieiInspectoratul Scolar Judetean
7:32 pm Sambata, 08 Iunie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare