Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Ziua Copilului sărbătorită la Oroftiana printr-un concurs de badminton FOTO

Cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, pe 1 iunie 2018, în parohia „Sf. Dimitrie” din satul Oroftiana s-a desfășurat o activitate sportivă dedicată copiilor și tinerilor din localitate. Organizat de parohia „Sf. Dimitrie”, în parteneriat cu Școala Gimnazială Nr. 4 din localitatea Oroftiana, comuna Suharău, Campionatul local de Badminton, desfășurat începând cu orele 17, a adus la un loc copii și tineri pasionați de sport și de mișcare în aer liber din localitate, cu vârste cuprinse între 11 și 16 ani.

Pe parcursul întrecerii, desfășurate pe terenul de sport din localitate după toate regulile jocului de badminton, participanții și-au măsurat forțele, priceperea și concentrarea pentru a câștiga unul dintre cele 3 premii puse în joc de către organizatori, pentru a învăța că o minte sănătoasă locuiește într-un trup sănătos și că indiferent de greutățile din viață, dacă pui voință, iei putere să le înfrunți pe toate.

La sfârșitul competiției, toții participanții au primit diplome de participare, felicitări și aplauze, daruri și gustări din partea ostenitorilor și a sponsorilor, iar câștigătorii au primit trofee, diplome și premii constând în cărți de lectură, teme pentru vacanța de vară.”Cu toate că a fost o zi liberă legală, cu toții am învățat o lecție cu folos, o definiție a copilăriei, care înseamnă joacă și voie bună, mișcare, aer liber și curat, prietenie, zâmbete, întrecere și multă, multă lumină și bucurie curată, astfel încât la sfârșitul zilei, toți participanții au fost dacă nu câștigători, cel puțin foarte câștigați! Lecție deschisă pentru o minte curată și vioaie și pentru un suflet treaz, luminat și învingător! La mulți ani tuturor copiilor de pretutindeni! a transmis pr. Pristavu Cosmin Constantin, responsabil catehizare în Protopopiatul Darabani. 

Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini


Te-ar mai putea interesa si:  Cosmin Constantin Pristavu
8:50 pm , 03 Iunie, 2018

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare