Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Consiliul Local Darabani a mai facut doi pasi spre redeschiderea SpitaluluiÎntruniţi în cea mai matinală şedinţă de Consiliu Local de până acum, marţi 13 noiembrie, începând cu orele 7:00, aleşii locali au adoptat două hotărâri cu privire la soarta unităţii spitaliceşti din Darabani. Ultima soluţie considerată viabilă pentru oraşul de pe malul Prutului în acest moment este aceea a desfiinţării Spitalului Orăşenesc Darabani ca entitate juridică şi înfiinţarea în locul acestuia a unei secţii exterioare a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani. Secţia nou înfiinţată ar urma să asigure servicii medicale locuitorilor din zona arondată vechiului Spital Orăşenesc, personalul de specialitate medico-sanitar şi auxiliar care a fost redistribuit la alte unităţi sanitare urmând să fie încadrat la cerere în cadrul unităţii medicale după reluarea activităţii acesteia.De asemenea, a fost aprobat transferul managementului asistenţei medicale de la Spitalul Orăşenesc subordonat Consiliului Local Darabani către Consiliul Judeţean Botoşani. Acest lucru ar avantaja administraţia publică locală, deoarece Consiliul Local Darabani va fi degrevat de cheltuielile de întreţinere a unităţii sanitare, Consiliul Judeţean urmând să preia clădirea şi terenul aferent fostei Secţii de Interne a Spitalului. Predarea  managementului asistenţei medicale către Spitalul Judeţean „Mavromati” Botoşani reprezintă o etapă necesară în vederea iniţierii procedurii prin care Guvernul României să aprobe funcţionarea unei secţii exterioare a Spitalului Judeţean în oraşul Darabani. Consiliul Judeţean Botoşani se va întruni miercuri, 14 noiembrie, în şedinţă extraordinară, pentru a aproba acest proiect.
Te-ar mai putea interesa si:  Spitalul Orăşenesc DarabaniConsiliul Local Darabani
2:44 pm Marti, 13 Noiembrie, 2012

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare