Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Și Consiliul Local Darabani este tot galben VEZI lista aleșilorLa alegerile locale din 27 septembrie 2020, PNL a obținut o victorie categorică nu doar în lupta pentru funcția de primar al orașului Darabani ci și pentru fotoliile consilierilor locali dărăbăneni.

Pentru următorii patru ani Alin Gîrbaci, noul primar al orașului Darabani, va avea o majoritate confortabilă în Consiliul Local. Rezultatele oficiale ne arată că din cele 4020 de voturi exercitate, PNL a obținut 1914, PSD 954, USR-PLUS 299, PMP 238, Pro România 143, ALDE 137 și PRM 69. Pentru a avea un reprezentant în Consiliul Local Darabani, o formațiune politică trebuia să obțină cel puțin 187 de voturi. Prin urmare, doar patru partide au trecut acest prag și vor avea consilieri. Ca urmare a distribuirii locurilor în Consiliul Local, PNL va avea 10 consilieri, PSD 5, PMP 1 și USR-PLUS 1. 

În acest moment lista consilierilor locali dărăbăneni care urmează să fie validată arată astfel:


1. Gîrbaci Mihai-Alin, PNL
2. Hrimiuc Liviu, PNL
3. Aroșoaie Lucian, PNL
4. Mețler Adrian, PNL
5. Dănilă Dumitru, PNL
6. Acsinte Constantin, PNL
7. Apachiței Vlad, PNL
8. Bejinariu Gheorghe, PNL
9. Dobrincu Alina, PNL
10. Florea Constantin, PNL
11. Floria Vasile, PSD
12. Hrimiuc Dănuț, PSD
13. Bărăncianu Petrică-Tichel, PSD
14.Barbacariu Silviu, PSD
15. Cimpoi Marin, PSD
16. Zaharia Victor, PMP
17. Tîrniceru-Ifrim Dan, USR-PLUS

Lista va suferi o serie de modificări, deoarece PNL va trebui să propună un înlocuitor pentru Alin Gârbaci, ales primar, și cel mai probabil pentru Liviu Hrimiuc și Lucian Aroșoaie, în cazul în care cei doi liberali vor opta pentru postul de consilier județean. În această situație Merticariu Ghiță, Caba Ghiorghe și Andronic Zîna au șanse reale să prindă un post de consilier. Și viitorul viceprimar al orașului va fi, cel mai probabil, tot liberal, în cărți pentru această funcție fiind Dănilă Dumitru, Bejinariu Gheorghe sau Acsinte Constantin.  


Te-ar mai putea interesa si:  Consiliul Local Darabani
10:00 pm Luni, 28 Septembrie, 2020

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare