Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

TRAINING ÎNCOTRO Succes şi dezamăgire „În trei zile am format familia Încotro” GALERIE FOTO


La finele săptămânii trecute, elevii Liceului „Dimitrie Cantemir” din Darabani au luat parte la două sesiuni de traininguri pe probleme de dezvoltare personală. Titlul proiectului „Încotro?” face trimitere la principala întrebare la care vor trebui să răspundă în viitor adolescenții, în legătură cu propria carieră. Andrei Zosim, preşedintele Consiliului Şcolar al Elevilor, consideră că proiectul a fost un succes, dar este dezamăgit că doar 30 dintre cei 54 de elevi înscrişi au şi absolvit.

„Încotro?” este un proiect de dezvoltare personală şi orientare profesională, destinat elevilor din ciclul superior al învăţământului preuniversitar. Acesta se află la a doua ediţie, iar principalul său scop este să-i ajute pe elevi să-şi răspundă la întrebări legate de viitorul carierei lor. În colaborare cu asociațiile „Nord”, „Școală pentru Viaţă” și cu sprijinul organizației internaționale AIESEC, reprezentanții Consiliului Școlar al Elevilor au reușit să aducă la Darabani 4 traineri specializați din Cluj Napoca (Larisa Nica - vicepreședinte Talent Management, AIESEC Cluj 2010-2011; Cristina Podaru - președinte AIESEC Cluj 2013-2014; Andrei Chirilă - coordonator al echipei de traineri AIESEC Cluj 2015-2016; Diana Munteanu-trainer AIESEC Cluj), care au ţinut voluntar ateliere pe tema proiectului timp de 2 zile, câte 6 ore.

„E demoralizant să faci ceva în folosul celorlalți, iar ei să fie indiferenți”
 
„Dincolo de îndeplinirea scopului principal, dezvoltarea personală și orientarea profesională, ne-am distrat, am legat prietenii și am făcut schimb de experiențe. Pe de altă parte, proiectul "Încotro?" a fost un succes și o dezamăgire. Suntem încântați că am reușit să organizăm totul bine, impecabil după părerea trainerilor, dar am rămas dezamăgit când am constatat că din 54 de elevi înscriși, doar 30 au finalizat. E demoralizant să faci ceva în folosul celorlalți, iar ei să fie indiferenți” a declarat pentru Darabaneni.ro, Andrei Zosim. „Oricum, a fost o experiență grozavă și am întâlnit oameni faini. Aş putea spune că în trei zile am format "familia Încotro", atât de bine ne-am înțeles cu invitații. În final, aș dori să le mulțumesc încă o dată trainerilor, care au făcut eforturi mari pentru a ajunge la noi în cursul săptămânii și au acceptat programul preferat de noi” ne-a mai spus liderul liceenilor.

La această activitate inclusă în programul „Să ştii mai multe, să fii mai bun!” au luat parte 54 de elevi ai liceului din oraș. Printre cei care au susținut evenimentul, atât din punct de vedere material, cât și logistic, se numără: Liceul „Dimitrie Cantemir”, Primăria şi Consiliul Local Darabani, Pensiunea Koket, Dan Tîrniceru-Ifrim, Costel Nazare, Market Non-Stop, Orion. (A.D.A, L.B., foto: Incotro)

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini
Te-ar mai putea interesa si:  Andrei ZosimIncotroAISEC
12:10 pm Miercuri, 27 Aprilie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare