Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Elevii darabaneni au un nou microbuz scolar VIDEOMinisterul Educaţiei a repartizat încă cinci microbuze şcolare unităţilor de învăţământ din judeţul Botoşani. Unul dintre ele i-a revenit şi Şcolii Generale „Leon Danăilă” din Darabani.

Vineri, 13 ianuarie, Ada Macovei, inspector şcolar general, a înmânat cheile microbuzelor şcolare primarilor şi directorilor unităţilor de învăţământ. La Inspectoratul Şcolar Judeţean au fost prezenţi primarul Ghiorghi Burlacu şi prof. Cornelia Palamariu, director al Şcolii Generale „Leon Dănăilă”. Astfel, elevii dărăbăneni vor avea la dispoziţie două microbuze şcolare, după cel deja existent la Grupul Şcolar din localitate. Maşina ar urma să transporte elevii din zonele limitrofe oraşului.

Cel mai probabil acest microbuz va fi folosit din toamna acestui an. În prezent sunt contractate traseele elevilor şi va trebui să angajăm şi un şofer. Voi avea mâine (n.r: 16.01.2012) o întâlnire cu directorii celor două şcoli pentru a pune la punct toate detaliile. Este posibil ca pe viitor şi şcoala din Lişmăniţa să se închidă” a declarat pentru Darabaneni.ro Ghiorghi Burlacu. Întreţinerea maşinii va reveni Primăriei Darabani. „Un astfel de microbuz este o povară pentru orice primărie datorită costurilor mari de întreţinere, în condiţiile drumurilor de la noi” a mai adăugat primarul urbei. (video: BotosaneanulVIDEO5:23 pm , 15 Ianuarie, 2012

1 Comentarii la “Elevii darabaneni au un nou microbuz scolar VIDEO”

  1. Fost elev spune:

    „Un astfel de microbuz este o povară pentru orice primărie datorită costurilor mari de întreţinere, în condiţiile drumurilor de la noi” a mai adăugat primarul urbei. Ia întrebaţi-i pe elevii care fac naveta şi trebuie să ajungă dimineaţa sau să aştepte 1h până vine un autobuz la amiază, pentru ei mai e o povară ?

  2. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare