Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Ziua portilor deschise la Grupul Scolar Darabani GALERIE FOTO


Vineri, Grupul Şcolar şi-a deschis porţile pentru viitorii absolveţi ai claselor a VIII-a din zona oraşului Darabani. Au păşit pragul liceului elevi de la Şcoala „Leon Dănăilă”, şcolile Teioasa şi Lişmăniţa, dar şi instituţiile de învăţământ din Conceşti, Viişoara, Păltiniş şi Hudeşti. Colectivul de cadre didactice format din profesorii Alin Prisăcariu, Cristina Chiriac, Lidia Aroşoaie, Paula Nigel, Narcisa Rusu, Cristian Chiriac şi Mihai Rusu le-au prezentat vizitatorilor principalele „atracţii” ale liceului. De asemenea elevii Elena Nechifor, Ioana Barbacariu, Iuliana Timofte, Ciprian Bostan şi Andrei Neleapcă le-au împărtăşit viitorilor colegi impresiile şi trăirile lor.  Elevii de şcoală generală au putut asista la câteva minute din orele care aveau loc în laboratoarele şi atelierele de profil ale unităţii de învăţământ. Prof. Mihai Rusu şi Chirica Puşcaşu au prezentat sala de sport a liceului şi disciplinile sportive la care s-au remarcat elevii la concursurile şcolare. Deoarece vizita a coincis cu sărbătorirea a 131 de ani de la naşterea poetului Tudor Arghezi, oaspeţii au putut asista la un moment artistic organizat de un grup de liceeni coordonaţi de prof. Manuela Olariu.
M-a bucurat faptul că au răspuns invitaţiei noastre majoritatea şcolilor din zonă. Elevii şi profesorii veniţi în vizită au interacţionat cu profesorii liceului nostru, dar şi cu elevii liceului astfel încât orice întrebare a lor să găsească răspuns pe măsura aşteptărilor. Sper că am convins cât mai mulţi elevi că la Grupul Şcolar Darabani au unde şi de la cine să înveţe pe parcursul liceului. Mulţumesc celor care au venit şi au onorat invitaţia noastră şi tuturor colegilor pentru modul în care au primit oaspeţii”, a spus prof. Cristina Chiriac, director adjunct al Grupului Şcolar.


Sper că prin această acţiune viitorii absolvenţi s-au convins că la Grupul Şcolar Darabani calitatea resurselor umane şi dotarea cabinetelor, laboratoarelor şi atelierelor sunt premisele unui act educaţional de calitate” , ne-a declarat prof. Alin Prisăcariu, directorul liceului.

PS: Click pe fotografia principală a articolului pentru a viziona Galeria foto3:50 pm Marti, 24 Mai, 2011

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare