Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Academicianul Dănăilă: „Politica este o poveste despre oameni…Eu şi Iliescu suntem la fel?” GALERIE FOTO&VIDEO

Aşa cum era de aşteptat, discursul ţinut de academicianul Leon Dănăilă în faţa liberalilor a impresionat asistenţa de la Casa Sindicatelor din Botoşani. Neurochirurgul de talie mondială le-a vorbit politicienilor despre valori morale esenţiale vieţii, dar pe care nu le regăsim, din păcate, în politica zilelor noastre, a făcut trimitere la principalii adversari politici social-democraţi, a făcut glume cu preşedintele Alina Gorghiu şi a încheiat încrezător în victorie.

„Vă mărturisesc că sentimentele care mă încearcă în aceste momente sunt copleşitoare. Viaţa este în sine un miracol. În fiecare zi învăţăm să fim mai buni, să ne respectăm şi să ne iubim necondiţionat semenii, să facem ceea ce trebuie fără să aşteptăm ceva în schimb” a spus Leon Dănăilă.

„Acolo este întreaga mea viaţă şi nu ştiu să trăiesc altfel”

„Mi-am dedicat întreaga viaţă şi carieră oamenilor, aşa cum ştiu eu mai bine, aşa cum mi-a dictat propria mea conştiinţă. Pentru mine viaţa înseamnă ceilalţi şi, vă rog să mă credeţi, nu există mulţumire mai mare decât să vezi cum oamenii pe care i-ai ajutat reuşesc din nou să zâmbească şi se pot bucura din nou de viaţă” a mai adăugat medicul născut la Darabani.

Leon Dănăilă a explicat că s-a decis să candideze pentru Parlamentul României daoarece astfel i-ar putea ajuta mai mult pe oameni şi a precizat că nu va renunţa la cariera medicală, motivând că „acolo este întreaga mea viaţă şi nu ştiu să trăiesc altfel”. „Mai am foarte multe de făcut…Vă rog să mergeţi acasă şi să le spuneţi celor dragi vouă că Partidul Naţional Liberal este alegerea corectă pe care trebuie să o facem” a transmis electoratului academicianul, care nu i-a „uitat” nici pe principalii adversari politici ai liberalilor: PSD-iştii: „Am auzit de mai multe ori oameni care spun că toţi suntem la fel…Nu toţi cei care candidează sau fac politică sunt la fel. Suntem diferiţi. Avem alte valori şi principii la care ne raportăm…Îmi permit smerenia şi modestia cuvenită să vă întreb foarte simplu: Eu şi cu Iliescu suntel la fel…Dacian Cioloş şi Liviu Dragnea sunt la fel?...Politica este o poveste despre oameni, despre caractere, despre respect, responsabilitate şi despre foarte multă muncă”„Alina, suntem amândoi la vârsta la care oamenii aşteaptă foarte multe de la noi”
 


Academicianul a afirmat că este un privilegiu să-i transmită un mesaj preşedintelui partidului, Alina Gorghiu, chiar acasă la el. „Alina, suntem amândoi la vârsta la care oamenii aşteaptă foarte multe de la noi. La vârsta de 38 de ani viaţa de-abia începe. Responsabilităţile sunt imense, iar aşteptările pe măsură. Da, amândoi avem 38 de ani, depinde doar de modul în care sunt aşezate cele două cifre. Dar acest lucru este mai puţin important, important este că vă iubim, că vom câştiga împreună aceste alegeri” a spus Leon Dănăilă în uralele sălii. 
Te-ar mai putea interesa si:  PNLLeon DanailaPSDDacian CiolosLiviu Dragnea
2:55 pm Sambata, 19 Noiembrie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare