Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Leon Dănăilă, primire triumfală la Botoşani „În creier se intră cu mâna lui Dumnezeu” VIDEOAcademicianul Leon Dănăilă, originar din Darabani, a fost primit ca un erou la lansarea candidaţilor PNL Botoşani la Parlamentul României. Dărăbăneanul Liviu Andronic a fost cel care a anunţat sosirea neurochirurgului Dănăilă, care a fost condus prin sală de deputatul Costel Şoptică, şi a făcut o baie de mulţime liberală la Casa Sindicatelor din municipiul reşedinţă de judeţ.


Imediat după discursul suceveanului Gheorghe Fluture, Liviu Andronic a înălţat tonul: „Spunea cineva că în creier se intră cu mâna lui Dumnezeu. E o mare onoare pentru noi să avem astăzi în mijlocul nostru pe cel care a rostit aceste cuvinte, în politică ne demonstrează neurochirurgul de talie mondială că se poate intra cu ajutorul lui Dumnezeu şi cu gândul la Dumnezeu”„Omul care a plecat din Darabani, din Moldova noastră dragă, omul care ne face cinste, omul cu care ne mândrim”
a mai spus despre Leon Dănăilă, prezentatorul evenimentului, în timp ce academicianul se îmbrăţişa cu liberalii din sala Casei Sindicatelor. Se ştie că renumitul medic Dănăilă este aproape divinizat de mulţi dintre români şi, nu numai, după ce a salvat mii de vieţi pe masa de operaţie.Te-ar mai putea interesa si:  Costel ŞopticăLeon DanailaPNL Botosani
1:36 pm Sambata, 19 Noiembrie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare