Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

ZIUA POMPIERILOR Seful SVSU Darabani: „In situatii exceptionale, oameni exceptionali!”Astăzi, 13 septembrie, este Ziua Pompierilor din România. Deoarece 9 oameni şi-au pierdut ieri viaţa în urma inundaţiilor din judeţul Galaţi şi sute de locuinţe au fost măturate de ape, situaţia fiind şi în prezent critică în zonă, ceremonialul militar programat astăzi în Piaţa Revoluţiei din Botoşani a fost anulat. Gheorghe Sîsîiac, şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Darabani, a vorbit pentru Darabaneni.ro despre satisfacţiile şi neîmplinirile oamenilor care îşi pun viaţa în pericol pentru a-şi ajuta semenii.

Profesia de pompier este o meserie nobilă în care 24  de ore din 24 trebuie să fii pregătit deoarece riscurile te pot surprinde oricând. Pompierul trebuie să aibă credință. În multe situații spui: <<Doamne ajută>>. Din nefericire, sunt și momente triste în care îți dai seama că n-ai făcut totul (sau nu ai putut să faci totul din cauza dotărilor) pentru cei de lîngă tine. Cele mai urâte lucruri în meseria asta nu sunt nici flăcările, nici plânsetele sau vaietele, nici iernile în care îţi îngheaţă furtunul în mâini şi nici momentele când laşi în urma ta doar scrum. Sunt situaţiile teribile în care ai de a face cu viețile oamenilor. Aşadar, salvarea unei vieți este cea mai mare satisfacție în meseria noastră” a declarat pentru Darabaneni.ro, Gheorghe Sîsîiac (foto stânga).

Şeful SVSU Darabani îşi doreşte de Ziua Pompierilor să se semneze cât mai curând contractul de finanţare a proiectului european depus în cadrul Programului Operațional România-Ucraina-Republica Moldova prin care se va reuși dotarea SVSU Darabani cu utilaje și echipamente noi în valoare de 480.000 euro plus finalizarea lucrărilor la sediul salvatorilor dărăbăneni.

Gheorghe Sîsîiac nu i-a uitat nici pe camarazii săi din alte localităţi. „Colegilor din județul Galați le doresc putere de muncăşi succes la intervențiile pe care le au în această perioadă. În situaţii excepţionale, oameni excepţionali! Le urez colegilor mei dărăbăneni și celor cu care colaborez multă sănătate și intervenții cât mai puţine. Pe această cale, le mulțumesc cetățenilor care atunci când au fost evenimente la vecini, rude sau prieteni ne-au ajutat la intervenții” a spus şeful SVSU Darabani. 
Te-ar mai putea interesa si:  SVSU DarabaniGheorghe SîsîiacZiua Pompierilor din Romania
10:31 am Vineri, 13 Septembrie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare