Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

USL-istii fac naveta Bucuresti-Botosani-Darabani in preajma campaniei electoraleCostel Şoptică şi Şerban Mihăilescu, candidaţii Uniunii Social Liberale pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 4 Darabani, respectiv Colegiul Senat Săveni-Darabani au devenit o prezenţă constantă în ultimul timp în Darabani. „Dacă vor voturile noastre trebuie să cunoască nevoile oamenilor din zona oraşului Darabani” a spus primarul Corneliu Aroşoaie în cadrul ultimei şedinţe ordinare de Consiliu Local. „Vom lansa invitaţia la vot în cadrul unui eveniment organizat la Darabani în 6 decembrie” a precizat Costel Şoptică.

În ceea ce priveşte acţiunile pretendenţilor USL la Parlamentul României, Costel Şoptică afirmă că prioritar este cunoaşterea cât mai bună a realităţilor zonei, în timp ce „misiunea” lui Şerban Mihăilescu este finalizarea Hotărârii de Guvern privind redeschiderea Spitalului Orăşenesc Darabani.
Discuţiile de la ultimele întâlniri au fost legate de faptul că am depus candidaturile şi am fost acceptaţi fără nici un fel de problemă. De asemenea, întâlnirile pe care le-am avut cu primarii din Colegiul Darabani au avut ca scop cunoaşterea nevoilor, necesităţilor şi a aşteptărilor, atât a primarilor cât şi a alegătorilor din zonă. La aceste şedinţe de lucru au participat primari, viceprimari, profesori, directori de şcoli, preoţi şi alţi reprezentanţi ai comunităţii locale. Eu consider că pentru a face o campanie electorală corectă trebuie să mă informez asupra a ceea ce îşi doreşte electoratul din zonă. Ceea ce îşi doresc oamenii din Vorniceni nu este asemănător cu ceea ce îşi doresc oamenii din Suharău. Bineînţeles, am discutat şi despre stafful de campanie, cum ar trebui gândit, cum ar trebui organizat. Cu o săptămână înainte de campanie vom lansa candidaţii USL la Botoşani iar în ceea ce priveşte Colegiul Darabani pe 6 decembrie va fi un eveniment major la care mi-aş dori să fie prezenţi toţi primarii din colegiu şi toţi alegătorii interesaţi să ne cunoască. Eu sunt un om care joc la firul ierbii şi voi merge să vorbesc cu fiecare alegător”, a declarat pentru Darabaneni.ro, Costel Şoptică.


Cea mai importantă acţiunea a noastră, deocamdată, este obţinerea Hotărârii de Guvern pentru reabilitarea şi redeschiderea spitalului din Darabani. Hotărârea este elaborată, dar trebuie parcurs tot circuitul astfel încât săptămâna viitoare să se poată aproba. Facem tot posibilul. Nu este simplu, birocraţia este birocraţie, dar sper să depăşim acest hop”, a afirmat, la rândul său, progresistul Şerban Mihăilescu. (foto: Botosaneanul.ro)
Te-ar mai putea interesa si:  USLCostel ŞopticăŞerban Mihăilescu
7:02 pm Miercuri, 31 Octombrie, 2012

2 Comentarii la “USL-istii fac naveta Bucuresti-Botosani-Darabani in preajma campaniei electorale”

  1. Ilie spune:

    Chiar vor darabanenii sa aleaga un infractor ca Serban Mihailescu? Si cum ar putea el sa ajute Darabaniul si pe darabaneni? Cred ca pana in octombrie nici nu stia unde era Darabaniul. Acum le calca in glod in mof prefacut, doar ca sa le obtina votul. Dupa aceea nu-l vom mai vedea la Darabani. Noi nu avem nevoie de asemenea indivizi. Darabaniul are nevoie de cineva care sa-l reprezinte cu adevarat. Judecati si votati. Nu pe caldari, nu pe pungi cu faina, ci pe proiecte mari. Cineva ar trebui sa ne apere interesele cu adevarat.

  2. Marian spune:

    Si cam cine ar fi acest reprezentant domnule Ilie??? Fagarasian care nici nu stie unde e Darabani mai exact si care in primul rand nici nu este de-al nostru si nu vorbeste deloc cu oamenii el face numai ce zice Strugaru. Hai sa fim realisti Ard-ul asta sunt tot hotii de Pdlisti. Nu credeam ca vor pune pe lista un incult ca si Fagarasian....l-ati auzit pana acum sa tina un discurs??/ NUUU pt ca omul e un bilbait si nu stie sa lege 2 propozitii asa ca lasa-ma ca decat un incult care nu e din zona si nu are cum sa ma reprezinte mai bine unul ca Şerban Mihăilescu. Sa mai fie o schimbare in tara asta!!!!

  3. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare