Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Liceul „Dimitrie Cantemir” s-a inscris la Cupa Coca-Cola. VEZI lotul echipei de fotbalLa începutul acestei săptămâni, echipa de fotbal a Liceului „Dimitrie Cantemir” din Darabani s-a înscris la turneul naţional de fotbal în sală Cupa Coca-Cola, competiţie organizată prin intermediul trustului media care editează Gazeta Sporturilor. Fluierul de start al întrecerii liceenilor, destinată atât băieţilor cât şi fetelor, se va da în 25 februarie, turneul având 3 faze: pe judeţ, regiune şi finală, iar numele câştigătorilor va fi cunoscut la finele lunii mai. Sunt admişi în competiţie elevii între 14 şi 19 ani, iar campionii judeţului Botoşani de anul trecut, jucătorii de la Liceul „Regina Maria” din Dorohoi, nu vor juca primul tur eliminatoriu din faza locală.

Echipa câştigătoare a Cupei Coca-Cola va beneficia de un cantonament la Mogoşoaia, fiecare jucător fiind premiat cu câte o tabletă, iar ocupanţii locului II vor primi câte un smartphone. Se pot înscrie până în data de 10 februarie şi liceele cu profil sportiv, însă componenţii echipelor respective nu trebuie să fie legitimaţi la un club de fotbal sau să joace în liga profesionistă de fotbal. Elevii care aparţin liceelor cu profil non-sportiv şi sunt legitimaţi la cluburi de fotbal pot participa la Cupa Coca-Cola. Cel mai probabil, echipa de fotbal a Liceului „Dimitrie Cantemir” va juca primele meciuri ale competiţiei la Sala Polivalentă din Dorohoi, iar campioana judeţului va fi desemnată la Botoşani. „Suntem încrezători în şansele noastre. Sperăm să facem o figură cât mai frumoasă şi să ajungem cât mai departe în această competiţie” a spus Adrian Stîncă, cel mai experimentat jucător dărăbănean.Lotul Liceului „Dimitrie Cantemir” Darabani

    1. Alungei Bogdan Marian
    2. Avădănei Marius Adrian
    3. Bordeianu Răzvan
    4. Bujor Emanuel Gabriel
    5. Bulmagă Răzvan Iulian
    6. Caba Bogdan Vasile
    7. Chişlea Tiberiu
    8. Gucianu Sebastian
    9. Merticariu Vlad Iustin
    10. Nazare Alin George
    11. Palamariu Andrei Marian
    12. Păun Andrei
    13. Perju Andrei-Daniel
    14. Popovici Vlad Constantin
    15. Stîncă Adrian Iulian
Antrenor: prof. Chirica Puşcaşu
Te-ar mai putea interesa si:  Cupa CocaLiceul „Dimitrie Cantemir”Liceul „Regina Maria” DorohoiGazeta Sporturilor
1:19 pm , 27 Ianuarie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare