Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Sarbatori de foc in judetul Botosani. Un singur incendiu la Darabani


 
În perioada 23-26 decembrie 2011, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă  „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat şi a intervenit în 46 situaţii de urgenţă (incendii, accidente rutiere, cazuri medicale şi alte intervenţii). Cele mai multe evenimente s-au înregistrat în prima zi de Crăciun . Dărăbănenii au fost ceva mai norocoşi, pe raza oraşului înregistrându-se un singur încendiu.

Locuinţele, furajele sau autoturismele a nouă botoşăneni din Darabani, Ştiubieni, Slobozia (comuna Cordăreni), Truşeşti, Flondora (comuna Manoleasa), Cordun (oraşul Flămânzi), Străteni (comuna Lozna), Scutari (comuna Mileanca) şi Brehueşti (comuna Vlădeni) au luat foc în zilele de 23, 24, 25 şi 26 decembrie ca urmare a utilizării instalaţiilor electrice sau a sistemelor de încălzire cu defecţiuni sau improvizaţii, coşurilor de fum deteriorate sau necurăţate de funingine, dar şi a jocului copiilor cu focul. Pentru stingerea celor nouă incendii şi înlăturarea efectelor au intervenit 70 de pompieri şi 9 membri ai serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă. Pagubele materiale au fost estimate la peste 80.000 lei. S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de aproximativ 500.000 lei.În seara zilei de 23 decembrie, un apel de urgenţă a semnalat producerea unui incendiu la o locuinţă din cartierul Teioasa al oraşului Darabani. „Incendiul s-a declanşat de la un coş de fum necurăţat corespunzător, dar focul a fost stins destul de repede . Au ars aproximativ 8 metri pătraţi din plafonul casei” a declarat pentru Darabaneni.ro Gheorghe Sîsîiac, şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă de pe raza localităţii. 
1:07 pm Marti, 27 Decembrie, 2011

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare