Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

COMUNICAT AJOFM  Fii activ la orice vârstă!AJOFM Botoşani participă la implementarea proiectului strategic “Fii activ la orice vârstă!” al carui beneficiar este Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Obiectivele acestui proiect sunt, pe de o parte, conştientizarea clienţilor SPO (şomeri peste 55 de ani şi angajatori) cu privire la importanţa conceptului de îmbătrânire activă pe piata muncii, iar pe de alta parte, oferirea de instrumente informative, necesare structurilor teritoriale ale SPO pentru a putea asigura servicii personalizate.

Pentru atingerea acestor obiective se desfăşoară în prezent o campanie de comunicare la nivel naţional pe toate canalele media (tv, radio, presa scrisă, online, inclusiv pe bloguri) şi care are scopul de a contribui la demararea procesului de conştientizare a importanţei prelungirii vieţii active în rândul persoanelor peste 55 de ani, dar şi în rândul angajatorilor.Agenţia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani are calitatea de mediator între persoanele neocupate peste 55 de ani şi angajatori, iar prin toate demersurile pe care le întreprinde facilitează încadrarea pe piaţa muncii a acestei categorii vulnerabile, cu atât mai mult cu cât datele statistice arată ca în viitorul apropiat, populaţia vârstnică va atinge un procent îngrijorător.

Prin participarea la această campanie de comunicare, dorim să facem şi un prim pas în schimbarea de mentalitate în ceea ce priveşte fenomenul de îmbătrânire activă, şi implicit de prelungire a vieţii active .
Te-ar mai putea interesa si:  AJOFM BotosaniFii activ la orice varsta!SPO
12:07 am Sambata, 24 Octombrie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare