Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

COMENTARIUL SAPTAMANII Zazanie, populism si ineficienta

Scandalurile din politica românească din ultimul timp, au arătat că o iubire împotriva firii nu poate duce la infinit. Disensiunile la vârful alianței USL au generat deja o serie întreagă de scenarii posibile, unele dintre ele, alimentate și de disponibilitatea arătată de partide precum PDL sau PMP de a avea colegi noi de alianță în opoziție. Dar dincolo de strategiile de la nivel înalt, contrele apărute, în interiorul alianței de guvernare au arătat adevăratele sentimente existente între liberali și socialiști. Dacă la nivel înalt, te aștepți la atacuri dure, la linșaje mediatice, asta după ce înainte numai nu se pupau pe buze, la nivel local aveam pretenția la o mică decență. Mai ales, că și așa acest târg este blestemat, și când cineva vrea să desființeze ceva începe din nordul țării.

Nu era momentul acum, ca aceia care se îmbrățișau pe scenă în campania electorală, care ofereau mici și bere mulțimii și îi dădeau bani lui Dan Doboș să le cânte cât de gospodari sunt, să înceapă să arunce cu noroi unii în alții. Nici unul dintre partenerii din alianță nu se poate considera mai presus și nici mai gospodar, cât despre sloganul din campania electorală „Botoșani județul în care vreau să trăiesc”, a fost de la început o himeră. Dar să revenim la eficiență. Când la cârma Primăriei erau liberalii s-a închis Spitalul, un mare minus orice ar spune și oricare ar fi scuzele. Când la cârma primăriei a venit PSD-ul s-a închis, s-au se va închide judecătoria, mai mult, când la minister este un coleg de-al primarului de Darabani. Acum știu, se va spune că mai marii județului au pus piedici sau au băgat strâmbe, dar nimeni altcineva decât domnul Aroșoaie se afișa pe scenă alături de Florin Țurcanu, jurându-și iubire veșnică și afirmând că are în liberalul de la județ un prieten de nădejde. Astfel, orice ar spune domnul primar la TeleM este lipsit de sens și se cheamă populism. Încă un lucru frapează, amnezia liderului socialist de Darabani în ceea ce-i privește pe colegii liberali, asta în condițiile în care în Consiliul Local, printre susținătorii ardenți nu de puține ori s-au numărat și liberali.Să revenim puțin din nou la chestiunea desființării Judecătoriei Darabani. Putem spune că parlamentarii dărăbăneni și cei botoșăneni au gestionat foarte ineficient problema, și cel mai probabil nu vor reuși să schimbe decizia ministrului. Pe lângă scrisoarea comună semnată de ce 12 aleși, care a fost în primul rând o butadă de presă, restul inițiativelor s-au rezumat la comunicate de presă anoste, care reluau toate aceleași argumente. Ba mai mult, unii dintr-un partid arătau că inițiativa lor este mai bună decât a colegilor de alianță. Până la urmă totul este un circ, oamenii care acum doi ani se răsteau la unison împotriva lui Băsescu, acum se răstesc unii la alții între ei, se atacă, se mușcă. Se va rupe sau nu alianța, nu contează, ultimele zile au arătat că ceea ce îi unește pe liberali și social-democrați (mai mult sociali), sunt doar interesele și dorința de a sta la putere cu orice preț, restul fiind doar populism și ineficiență. (Alexandru D. AIOANEI)
Te-ar mai putea interesa si:  USLCorneliu Aroşoaie
11:43 pm Sambata, 22 Februarie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare