Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Primarul luat la rost pe TeleM cu decontarea navetei profesorilor. Arosoaie a promis apoi ca luna aceasta cadrele didactice isi vor primi baniiO profesoară de biologie a Liceului „Dimitrie Cantemir” din Darabani a intervenit în direct în cadrul emisiunii „Dialog deschis” de la TeleM şi l-a întrebat pe primarul Corneliu Aroşoaie de ce nu a mai primit contravaloarea navetei de la Botoşani la Darabani din luna noiembrie a anului trecut. Chiar dacă iniţial Aroşoaie a spus că acest lucru nu este posibil, contactat ulterior de Darabaneni.ro, primarul a precizat că a fost vorba de „o problemă mai deosebită” şi a promis că luna aceasta cadrele didactice vor primi banii care li se cuvin conform legii.

Am vrut să intru în direct să vă întreb pe d-voastră, pentru că şcoala spune că d-voastră nu doriţi să daţi banii pentru şcoală ...Naveta de la Botoşani la Darabani implică aproape 700 de lei pe lună. Noi toţi depindem de acea decontare a navetei, legea ne apără” a spus cadrul didactic al Liceului „Dimitrie Cantemir” Darabani. „Nu cred că banii nu s-au plătit din noiembrie, prin Hotărâre de Consiliu Local s-a stabilit că naveta cadrelor didactice să se plătească lunar. Duceţi-vă, documentaţi-vă şi vedeţi că este plătită şi pe noiembrie şi pe decembrie, pe toate lunile trimestrului patru din anul 2013... Nu se poate, doar dacă d-l director nu a întocmit documentaţia necesară pentru a supune în şedinţa de CL. Ştiu 100 % că banii i-aţi primit de la noi, de la Consiliul Local” a fost replica lui Aroşoaie. Văzând că primarul este atât de hotărât, profesoara a bătut în retragere: „Înseamnă că atunci noi avem o problemă cu conducerea şcolii...., înseamnă că sunt alte interese la mijloc” a spus profesoara din Botoşani care predă la Darabani.

După intervenţia telefonică a cadrului didactic, primarul Corneliu Aroşoaie i-a spus moderatorului Val Guraliuc că aceste evenimente neplăcute s-ar putea produce doar dacă „uită de la Contabilitate pe luna respectivă să-mi aducă tabelul”, în timp ce prezentatorul a precizat că aceste lucruri nu ar trebui să se uite. Contactat ulterior de Darabaneni.ro, edilul şef al urbei a oferit o explicaţie pentru situaţia creată şi a promis că luna acesta profesorii vor primi banii care li se cuvin pentru navetă. „A fost închidere de an, iar bugetul l-am constituit abia la sfârşitul lunii ianuarie şi acum, pe 24, primesc banii. A fost atunci o problemă mai deosebită, au ajuns mai târziu şi au înregistrat la Primărie, ei au venit pe 16, noi abia pe 25, şi de aceea s-au încurcat acolo. Luna aceasta primesc restanţa de pe decembrie, şi de pe noiembrie” a declarat Corneliu Aroşoaie.

Citiţi şi:
Primarul Corneliu Arosoaie la TeleM: „Cu liberalii darabaneni ma impac foarte bine...ei sunt 3 grupuri sau grupe”
Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieLiceul „Dimitrie Cantemir”Val Guraliucnaveta profesorilor
6:37 pm , 23 Februarie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare