Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

COMENTARIUL SĂPTĂMÂNII Darabaneni.ro la borna 5

Era în vara lui 2010 când un grup de persoane tinere, entuziaste și mișcate de dorința de a face ceva pentru Darabani, au decis să se alăture unei inițiative care propunea înființarea unui ziar local online. Încă nu se impune a înlănțui aici numele celor care au susținut inițiativa și au semnat primele articole. Evident, numele lor rămân legate de acest demers și vor primi o recunoaștere largă în viitorul nu prea îndepărtat.
 
În aceste zile toride de iulie, important este că vorbim de Darabaneni.ro la prezent. Au trecut cinci ani în care dărăbănenii de acasă sau din lume dau click pe acest site, pentru a afla cele mai noi informații despre orașul lor. Dacă cei de acasă s-au obișnuit mai greu cu ideea că cineva muncește pentru ei fără a le cere ceva în schimb, dărăbănenii din lume au văzut în acest site o punte de legătură între ei și cei dragi din țară.

Dintre cei care au plecat la drum alături de proiectul Dărăbăneni.ro puțini s-au identificat în final cu ideile promovate și cu stilul de lucru. Mulți au crezut că obiectivitatea și independența asumate de inițiatori vor fi doar false deziderate. Alții au plătit un preț prea mare pentru ideile vehiculate. Iar o altă categorie, pur și simplu nu sau obișnuit cu ideea unei informări corecte a oamenilor. Pentru o câțiva tineri, Dărăbăneni.ro a însemnat un atelier de lucru, un loc unde și-au șlefuit condeiul, unde și-au învins temerile și unde și-au permis în nebunia lor să înoate contra curentului.

De-a lungul celor 5 ani de activitate, echipa Dărăbăneni.ro a strâns multe amintiri plăcute dar și numeroase dezamăgiri. Însă, ceea ce a dat mereu forță, ceea ce a impulsionat mereu munca unei mâini de oameni au fost încurajările venite de la cei care știu ce ce înseamnă să te dedici cu totul pasiunii.De 5 ani, site-ul Dărăbăneni.ro a fost alături de oamenii din nordul extrem al țării în momentele cele mai importante. A sărbătorit și a suferit împreună cu aceștia. A susținut inițiativele locale și a adus, prin intermediul interviurilor personalitățile acasă. A promovat tinerii și făcut din dezvoltarea spirituală a locuitorilor de pe malul Prutului un deziderat. De 5 ani, Dărăbăneni.ro a luat atitudine atunci când drepturile cetățenilor au fost încălcate. A militat mereu pentru transparență și corectitudine. A realizat anchete și a tras semnale de alarmă către autorități acolo unde a fost cazul.

De  5 ani, Dărbăneni.ro este o prezență vie în comunitate, de 5 ani Dărăbăneni.ro se confundă cu ideea de atitudine, implicare și obiectivitate. Cum va fi percepută munca acestor oameni care continuă să creadă în acest vis, rămâne de văzut. Dar toți cititorii trebuie să înțeleagă un lucru. Acești oameni au pus în slujba comunității totul fără a se gândi că vor primi ceva vreodată. (Alexandru D. AIOANEI)
Te-ar mai putea interesa si:  DarabanidarabaneniDarabaneni.ro
9:16 pm Marti, 28 Iulie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare