Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

EGALII LUCEFERILOR Darabanenii, „abonati” la egal (1-1) GALERIE FOTO si VIDEO cu cele doua goluri


CS Sănătatea Darabani a obţinut al treilea scor de 1-1 în acest campionat, ultimul egal fiind obţinut duminică, 7 septembrie, chiar pe terenul campioanei en titre, Luceafărul Mihai Eminescu.

Bază sportivă cochetă la Mihai Eminescu, vreme excelentă şi lume bună (ex.: preşedintele AJF Mihai Calistru care a asistat la meci alături de deputatul Verginel Gireadă)…toate ingredientele pentru un fotbal de calitate...Şi culmea, chiar aşa a fost! Luceafărul Mihai Eminescu şi-a creat mai multe ocazii de gol în prima repriză, dar dărăbănenii au revenit în al doilea mitan, iar insistenţa lor a dat roade, până la urmă.În minutul 24, Marius Cazacu ratează incredibil din 2 m, după ce este servit în faţa porţii de Cristian Antonescu. Zece minute mai târziu, Cosmin Ştefănucî loveşte involuntar balonul cu mâna în propriul careu, iar centralul Lucian Agavriloie indică punctual cu var. Mihai Andrieş transformă precis, în plasa laterală a porţii lui Andruş (VIDEO). Vlăduţ Ion trece pe lângă majorarea scorului, lovind bara transversală a dărăbănenilor, iar şutul lui Andrei Stoian trece razant cu stâlpul porţii lui Alin Andruş. În finalul primei reprize, se creează un meleu, după ce Răzvan Cărăbuş îl bagă în gard pe Cazacu, iar arbitrul îngălbeneşte jucătorii ambelor echipe.Eminescienii şi-au încurajat jucătorii. Verginel: „Mai cu inimă”, Ilie: „Să vezi ce pumni în cap îţi dau eu la vestiar”

În al doilea mitan, dărăbănenii intră decişi pe teren să egaleze scorul de pe tabela electronică a stadionului, dar Cărăbuş nu reuşeşte să finalizeze în primă instanţă, iar apoi insistenţa din atac al lui Florin Eşanu îl enervează pe Ilie Andrici, care le reproşează „fluieraşilor” că nu au semnalizat fault în atac. „Parc-am juca la Darabani!” a spus Andrici, în prezent observator liga a II-a şi a III-a, fost delegat la Luceafărul Mihai Eminescu. Înainte să fie schimbat, Mihai Andrieş trimite o „rachetă” aproape de vinclul porţii lui Andruş.Dărăbănenii dau lovitura în minutul 57, când Mihai Vatavu execută elegant o lovitură liberă de la aproximativ 20 m (VIDEO). Oaspeţii sunt la conducerea jocului, iar deputatul Gireadă strigă către fotbaliştii săi să joace „mai cu inimă”, iar antrenorului Chirilă îi cere să facă schimbări. Pe final, Ionuţ Vieriu execută indolent o lovitură de colţ, iar Andrici „nu-i rămâne dator”: „Să vezi ce pumni în cap îţi dau eu la vestiar”. Dan Lungu îl ia la ţintă pe goolkeeperul Andruş, iar Marius Cazacu trimite balonul în afara cadrului porţii dărăbănenilor, dintr-o poziţie excelentă. Ultimul fluier al lui Agavriloie împarte câte un punct fiecărei echipe.Click pe prima fotografie pentru a viziona 40 de imagini de la meciTe-ar mai putea interesa si:  Luceafarul Mihai EminescuMihai CalistruVerginel GireadaMihai VatavuCS Sanatatea DarabaniIlie Andrici
4:19 pm , 07 Septembrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare