Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Slaba miscare a afisajului electoral din Darabani GALERIE FOTO


Deşi campania electorală pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie a debutat cu 5 zile în urmă, candidaţii din Colegiul Darabani nu s-au remarcat cu un afişaj electoral ieşit din tiparele obişnuite. În ciuda luptei politice îndârjite anunţată pentru un fotoliu de parlamentar, până în prezent campania electorală este una destul de anemică. Deocamdată doar două tabere au împânzit zona centrală a oraşului cu afişe: USL-ul (care are amplasate şi câteva bannere deasupra străzii 1 Decembrie şi în zona Liceului „Dimitrie Cantemir”) şi ARD-ul, care s-a rezumat la afişele de mici dimensiuni, amplasate în vitrinele magazinelor şi în alte câteva locuri considerate strategice.

Panoul de afişaj electoral din Parcul Mihai Eminescu este de asemenea împărţit „frăţeşte” de cele două formaţiuni politice, printre portretele candidaţilor strecurându-se şi un anunţ referitor la depunerea dosarelor pentru încălzirea locuinţei, acesta fiind pus aici înainte de începerea campaniei, rolul său de informare fiind respectat de echipele de campanie ale candidaţilor. Existând şi restricţiile legale, materialele de promovare sunt deocamdată cele cu care ne-am obişnuit în campaniile electorale anterioare: pungi de plastic, calendare, pliante, care au început deja să fie distribuite din poartă în poartă, sau duminica în faţa Pieţei, având în vedere afluxul mare de alegători din această zonă.Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini
12:14 pm Marti, 13 Noiembrie, 2012

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare