Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Micii fotbalisti de la „Leon Danaila”, locul IV la Olimpiada sportului scolar FOTO & VIDEO


Sâmbătă, 06.04.2013, a avut loc la Sala LPS din Botoşani, faza județeană a ONSȘ la fotbal, pentru elevii claselor primare. La această competiţie au participat şi elevii Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”, care s-au clasat în final pe locul patru.

Micii fotbalişti din Darabani au debutat în trombă, chiar împotriva echipei care cîştigă mai tot timpul această competiţie: LPS. Nici de această dată nu s-a înregistrat nici o surpriză, şi botoşănenii şi-au adjudecat întrecerea elevilor. Antrenorul de la LPS, Cristian Frumuz, s-a agitat mult în timpul partidei cu dărăbănenii, contestând vehement unele decizii ale arbitrului. Nu a avut, însă nici o reacţie, când un elev de-al său a voleibalat efectiv balonul din poziţie de ultim apărător. 

Grupa A
LPS Botoşani
Școala nr. 6 Botoșani
Școala Ștefănești
Școala „Leon Dănăilă” Darabani
Grupa B
Școala nr. 8 Botoșani
Școala Bucecea
Școala nr. 10 Botoșani
Școala nr. 8 Dorohoi
Partidele s-au jucat în sistem turneu.
Rezultatele meciurilor:
Etapa I
LPS Botoșani - Școala „Leon Dănăilă” Darabani     2 – 0
Școala nr. 8 Botoșani - Școala nr. 8 Dorohoi             0 – 2
Școala nr. 6 Botoșani - Școala Ștefănești                  3 – 0
Școala Bucecea - Școala nr. 10 Botoșani                  0 – 1
Etapa II
Școala Ștefănești - Școala „Leon Dănăilă” Darabani  0 – 0
Școala nr. 10 Botoșani - Școala nr. 8 Dorohoi              2 – 3
LPS Botoșani - Școala nr. 6 Botoșani                            3 – 0
Școala nr. 8 Botoșani - Școala Bucecea                       3 – 0


Etapa III
Școala nr. 6 Botoșani - Școala „Leon Dănăilă” Darabani  0 –1
Școala Bucecea - Școala nr. 8 Dorohoi                                 0 – 4
Școala Ștefănești - LPS Botoșani                                          0 – 2
Școala nr. 10 Botoșani - Școala nr. 8 Botoșani                   1 – 1După desfășurarea meciurilor din grupe, clasamentul grupelor s-a prezentat astfel:
Grupa A
1.    LPS Botoșani 9p Gol +7
2.    Școala „Leon Dănăilă” Darabani 4p Gol -1
3.    Școala nr. 6 Botoșani 3p Gol 0
4.    Școala Ștefănești 1p Gol -5
Grupa B
1.    Școala nr. 8 Dorohoi 9p Gol +7
2.    Școala nr. 8 Botoșani  4p Gol 0
3.    Școala nr. 10 Botoșani 4p Gol -1
4.    Școala Bucecea 0 p Gol -8

Finala mică s-a disputat între Școala „Leon Dănăilă” Darabani și Școala nr. 8 Botoșani, elevii dărăbăneni înclinându-se în fața celor din Botoșani cu scorul de 1 la 3. După un meci echilibrat, finala mare a fost câștigată de LPS Botoșani cu scorul de 1 la 0. Elevii Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” pregătiți de Prof. Ștefănucă Ovidiu s-au clasat, în final pe locul IV.
Cred că ne-am descurcat onorabil pentru prima noastră participare la faza județeană (ciclul primar) și sper ca pe viitor să repetăm performanța și chiar să ocupăm un loc pe podium. Felicit copiii și mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături și ne-au sprijinit ca să putem ajunge aici” a declarat pentru Darabaneni.ro, prof. Ştefănucă.

Click pe prima fotografie pentru a viziona Galeria fotoTe-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Ovidiu Stefanuca
3:59 pm Marti, 09 Aprilie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare