Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Bacalaureat-sesiunea de toamna, promovabilitate peste media pe tara la Darabani VEZI noteleÎn ultima zi de vară au fost afişate rezultatele sesiunii de toamnă a examenului de Bacalaureat. La nivel naţional au fost 53389 de candidaţi. Dintre aceştia, 11 666, adică 22,27% au obţinut medii peste 6, promovând examenul. 23,63% dintre elevii dărăbăneni care s-au înscris la examenul maturităţii au promovat în această toamnă.

La nivelul judeţului Botoşani au susţinut probele sesiunii de toamnă 849 de candidaţi, dintre care 282 au fost declaraţi admişi. Cu acest procent de 33,2% la promovabilitate Botoşaniul se ridică mult deasupra mediei naţionale. La Liceul „Dimitrie Cantemir” din Darabani s-au înscris 55 de candidaţi pentru sesiunea de toamnă. Au obţinut medii peste 6, 13 elevi, adică 23,63%, cea mai mare medie fiind de 7,98. Dintre cei 55 de elevi înscrişi pe listele de examinare, 6 nu s-au prezentat.Examenul s-a desfăşurat în condiţii normale şi fără incidente la Liceul «Dimitrie Cantemir». Suntem mulţumiţi că trendul este unul ascendent, iar acum ne-am clasat peste media pe ţară”, a declarat pentru Darabaneni.ro, directorul Liceului „Dimitrie Cantemir”, profesor Alin Prisăcariu.

VEZI AICI notele elevilor dărăbăneni
Te-ar mai putea interesa si:  Alin PrisacariuLiceul „Dimitrie Cantemir”Liceul „Dimitrie Cantemir” DarabaniBAC 2014BAC
8:28 pm Miercuri, 03 Septembrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare