Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Actiunea „Blocada”, la frontierele cu statele Non-UE. 500 amenzi si peste 30 de dosare penale intr-o ziDin dispoziţia chestorului general Petre Tobă, Poliţia Română, în perioada 3-5 septembrie a.c., continuă acţiunea “Blocada” în județele limitrofe frontierelor României cu statele non-UE, cu participarea poliţiştilor din cadrul inspectoratelor de poliţie ale judeţelor de la graniţă, ale judeţelor din vecinătatea acestora, precum şi de la secţiile regionale de poliţie transporturi

În 3 septembrie a.c, polițiştii botoşăneni au constatat peste 30 de infracțiuni și au aplicat aproape 500 de sancțiuni contravenționale. Structurile de poliție din cadrul I.P.J. Botoşani au fost îndrumate și sprijinite de ofițeri specialiști din cadrul direcțiilor centrale din Inspectoratul General al Poliției Române.

În judeţ, în urma celor 25 de acţiuni desfăşurate, la care au participat peste 200 de poliţişti, au fost constatate 36 de infracţiuni, dintre care 7 de natură judiciară, 3 economico-financiare, 1 la regimul circulaţiei rutiere şi 25 alte fapte. 26 de infracţiuni au fost constatate în flagrant. Polițiștii au efectuat şi 207 controale la unităţi comerciale.Poliţiştii rutieri au instituit 53 de filtre, iar în urma verificărilor efectuate a fost dispusă măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce, în cazul a 17 conducători auto. Pentru abaterile de natură contravenţională constatate, poliţiştii au aplicat 491 sancţiuni, în valoare totală de peste 239.600 lei.

Dintre acestea, 37 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea nr. 61/1991, 129 la Legea nr. 12/1990 pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite iar alte 11 sancţiuni au fost aplicate pentru abateri prevăzute de alte acte normative.

Cele mai multe sancţiuni, respectiv 314, au fost aplicate de poliţişti pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 2 dintre acestea fiind pentru consum de alcool şi 112 pentru viteză excesivă. Ca măsuri complementare, au fost confiscate 3.330 pachete de ţigarete, 3 arme letale şi 29 bucăţi muniţie. Valoarea totală a bunurilor confiscate este de peste 70.750 lei.

Te-ar mai putea interesa si:  IPJ BotoşaniBlocada
11:00 pm Joi, 04 Septembrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare