Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

ISU Botosani si SVSU Darabani, actiune de informare si educare GALERIE FOTO


Joi, 21 februarie 2013, maiorul Viorel Iftimie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al judeţului Botoşani şi Gheorghe Sîsîiac, şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Darabani, au organizat o acţiune de informare şi educare preventivă a cetăţenilor din oraşul Darabani şi zonele limitrofe. Acţiunea s-a desfăşurat şi la locuinţele şi gospodăriile locuitorilor din satele Lişmăniţa şi Eşanca, şi a constat în informarea cetăţenilor cu privire la principalele cauze de incendiu în gospodării, riscul cu privire la exploatarea instalaţiilor electrice cu defecţiuni şi improvizaţii sau a surselor de încălzire (sobe, butelii de aragaz) fără respectarea regulilor de prevenire a incendiilor, precum şi măsurile care se impun în cazul producerii unor incendii.

Acţiunea face parte din campaniile F.O.C.(Flăcările Omoară Copii) şi R.I.S.C. (Renunţă! Improvizaţiile Sunt Catastrofale) derulate de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă la nivelul întregii ţări. Aceste campanii de informare şi educare au ca scop reducerea numărului de incendii la gospodăriile cetăţenilor şi implicit a numărului de victime, în special copii, rezultate în urma acestora.

La acţiune au participat 51 de cetăţeni din Lişmăniţa, Eşanca şi Darabani. De asemenea, s-a organizat şi un punct de informare preventivă la Primăria oraşului, unde cetăţenii au primit informaţii cu privire la riscurile la care ar putea fi expuşi (nu doar incendii, ci şi cutremure, inundaţii, alunecări de teren etc.), asupra principalelor cauze de incendii în mediul rural şi urban, precum şi paşii pe care trebuie să îi urmeze cei care doresc să devină membri ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă.

În urma acestor acţiuni sperăm să scadă şi mai mult numărul incendiilor la gospodăriile populaţiei. Putem spune că în comparaţie cu anii 2010 şi 2011, în 2012 acestea au fost cu circa 100 mai puţine pe teritoriul judeţului Botoşani, şi credem că acesta este şi rezultatul campaniilor de informare şi educare susţinute în teritoriu” a declarat pentru Darabaneni.ro, mr. Viorel Iftimie, coordonatorul acţiunii desfăşurate la Darabani. (I.D.)

Click pe prima fotografie pentru a viziona Galeria fotoTe-ar mai putea interesa si:  SVSU DarabaniISU “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani
10:17 pm Joi, 21 Februarie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare