Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Concurs pentru fostii/noi angajati ai sectiei darabanene a Spitalului Judetean BotosaniFoşti angajaţi ai Spitalului Orăşenesc Darabani au participat miercuri, 27 februarie, la un concurs pentru ocuparea funcţiilor pe care aceştia le-au deţinut până în 1 aprilie 2011, când activitatea unităţii spitaliceşti a fost suspendată. Nota minimă de promovare a concursului este 7, iar numele viitorilor salariaţi ai secţiei exterioare a Spitalului Judeţean Botoşani se va şti joi, 28 februarie.

Conform unei Hotărâri de Guvern, personalul fostului Spital Orăşenesc Darabani are prioritate în ocuparea posturilor pe care le oferă acum noua unitate sanitară din oraşul de pe malul Prutului. În urma cererilor de angajare depuse, au participat la concurs 7 asistenţi medicali generalişti şi câte un asistent medical de laborator, radiologie, dietetic şi ambulatoriu, plus un chimist. Medicii Tania Aroşoaie şi Cătălin Munteanu şi-au depus şi ei dosarele de angajare pentru secţiile Pediatrie, respectiv Interne ale unităţii sanitare dărăbănene. De asemenea, 15 membri ai personalului auxiliar au participat la concursul pentru ocuparea posturilor vacante.Contractele de muncă ale candidaţilor care vor promova concursul vor intra în vigoare vineri, 1 martie. Dărăbănenii au testat miercuri şi centrala termică a spitalului, iar joi, 28 februarie, va fi pus la punct şi sistemul informatic al unităţii spitaliceşti. “Important este că e cât de cât în ordine, se dă drumul la treabă. E un moment deosebit, dar e departe de a fi o perfecţiune în materie. Sunt puţini doctori, echipamentele sunt cele care s-au putut aduce în pripă, dar vom acţiona în continuare ca să îmbunătăţim dotarea, să îmbunătăţim situaţia acestei unităţi. Cel mai important e că a intrat în funcţiune şi că are hârtii de intrare în funcţiune” a declarat pentru Darabaneni.ro, senatorul Şerban Mihăilescu.   
Te-ar mai putea interesa si:  Spitalul Orăşenesc DarabaniSpitalul Judetean Botosani
11:18 pm Miercuri, 27 Februarie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare