Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Actele Asociaţiei „Sănătatea Darabani” sunt gata. Acum putem visa la performanţă?După lupte „seculare” care au durat aproximativ un an de zile, Dumitru Dănilă a perfectat actele Asociaţiei non-profit „Sănătatea Darabani”, prin intermediul căreia mai multe activităţi sportive derulate în Darabani urmează să fie finanţate. În afara clubului CS Sănătatea Darabani, asociaţia va susţine deocamdată cele două echipe de juniori C şi D, dar şi o echipă de futsal under 19, prima echipă din judeţ care va evolua în campionatul naţional. De asemenea, membrii asociaţiei doresc să-şi îndrepte atenţia şi spre alte sporturi.

Dumitru Dănilă, preşedintele Asociaţiei „Sănătatea Darabani” s-a întâlnit joi cu primarul Corneliu Aroşoaie în vederea încheierii unui contract de asociere între Primărie şi asociaţie în scopul „promovării şi dezvoltării activităţii sportive, precum şi a imaginii oraşului Darabani, atât în plan naţional, cât şi internaţional, şi asigurarea condiţiilor organizatorice şi materiale de practicare a jocurilor sportive la nivel de performanţă”.

„În afara acestor echipe care sunt în prezent, vrem să facem şi handbal, să organizăm competiţii de tenis şi alte sporturi. Primarul a fost destul de deschis în acest sens. Juridic suntem ok, avem CIF, cont, tot ce ne trebuie, suntem legal constituiţi” a declarat pentru Darabaneni.ro, Dumitru Dănilă. Până acum, reprezentanţii autorităţilor locale au invocat faptul că nu pot acorda bani de la buget echipei de fotbal deoarece această asociaţie nu era încă constituită. Dacă celelalte campionate sunt în desfăşurare, Sănătatea Darabani va debuta pe 17 octombrie în campionatul naţional de futsal under 19, într-o grupă a Moldovei, care va cuprinde, cel mai probabil, judeţele Botoşani, Suceava, Neamţ şi Iaşi. Echipa va fi antrenată de profesorul de sport Mihai Rusu şi cel mai probabil va juca meciurile de pe teren propriu în Sala „Doina Melinte” din Hudeşti.Citiţi şi: Haos în fotbalul dărăbănean. „A rămas ca-n plop şi plopul în aer”
Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieDumitru DănilăMihai RusuAsociatia „Sănătatea Darabani”
10:22 pm Sambata, 03 Octombrie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare