Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Haos în fotbalul dărăbănean. „A rămas ca-n plop şi plopul în aer”Concepută cu mari speranţe de promovare în divizia C, fuziunea dintre CS Darabani şi Sănătatea s-a dovedit a fi un fiasco, datorită unor orgolii politice care nu au făcut decât să dezbine echipa. Incertitudinea predomină acum la CS Sănătatea care, conform co-preşedintelui Floria, nu deţine cadrul legal pentru a primi bani publici, tehnicianul Victor Găluşcă a plecat în Germania, iar jucătorii se plâng că nu şi-au primit banii.
 
„Toţi ne punem speranţe în ceva, şi când nu se realizează eşti dezamăgit. Asta e. A lipsit ceea ce trebuia să aducă Primăria, nu altceva. Una s-a vorbit, că o să vină, o să fie, dar până la urmă greul a căzut tot pe DD-ul. (n.r.-Dumitru Dănilă), dar nici el nu are o mare putere financiară ca să poată să le rezolve pe toate. Nu aşa a fost înţelegerea” a declarat pentru Darabaneni.ro, Victor Găluşcă.

„Acest oraş merită mult mai mult… Odată şi odată tot o să trebuiască să ia foc”„Este o nebuloasă. Trebuia să se facă o societate, care până la urmă nu a fost viabilă pentru că nu erau compatibili anumiţi oameni din Primărie. Dacă ar fi vrut cineva se găsea o soluţie, dar nu s-a vrut, bănuiesc eu. De asta nici nu s-a realizat până acum performanţă la Darabani, pentru că nu se vrea, în primul rând. Este păcat, acest oraş merită mult mai mult. Când îţi cunoşti adversarul, te baţi cu el, dar când nu ştii cu cine te baţi e greu. Atunci, te baţi cu morile de vânt. Plec independent de voinţa mea. Îmi pusesem nişte speranţe. Tot vom face ceva la Darabani, dar la nivel mai mic, cu toate că se putea face ceva de performanţă, dar dacă lumea nu vrea…Odată şi odată tot o să trebuiască să ia foc”, ne-a spus, Găluşcă, înainte de a pleca în Germania.

VEZI şi:„Luptă” PSD-PNL şi pe terenul de fotbal? Şoptică a intrat şi el în „arenă”

Co-preşedintele Vasile Floria este de altă părere. Prăpastia dintre cele două tabere s-a adâncit în momentul în care dărăbănenii au organizat acum două săptămâni o şedinţă cu conducerea AJF în sediul PNL Darabani, despre care Floria a afirmat cu o zi înainte că nu ştie nimic. „Tot am stat să văd ce se întâmplă cu echipa asta, habar n-am, nici noi de la Primărie nu ştim ce să facem. Legat de asociaţie, noi tot aşteptăm, ba spune că vrea nu ştiu ce nume, să vină numele acela, ba noi trebuie să facem un raport de ordine interioară pentru că avem un raport al Curţii de conturi, ba acum că am făcut noi o asociaţie şi nu ar fi bună nu ştiu ce persoană de acolo. Eu m-am pus acolo. Eram şi eu, era şi Costel Nazare” a precizat Floria.

Consilierul primarului Aroşoaie spune că s-a greşit în momentul în care a fost înscrisă CS Sănătatea Darabani la AJF, fără aprobarea Consiliului Local Darabani „Nu ne-au mai dat voie să continuăm în forma în care era, plus de asta, s-a făcut greşeala aia cu înscrierea echipei. Cât am fost noi plecaţi în concediu s-a înscris echipa pe CS Sănătatea Darabani, iar hotărâre de Consiliu Local (HCL) e pe CS Darabani. Ar fi trebuit HCL pentru schimbarea denumirii, şi apoi înscrisă echipa la AJF. Cred că şi ceva de retragere a echipei din liga a V-a şi rămasă numai asta din liga a IV-a” a mai spus Vasile Floria. Cu toate că aleşii locali dărăbăneni au alocat în cadrul şedinţei ordinare de Consiliu Local din luna octombrie 2014, 35000 lei, jucătorii reclamă că nu şi-au primit banii, unii dintre ei şi din ultima parte a campionatului 2013/2014. „Banii ăia s-au alocat la sport, nu exclusiv pentru echipa de fotbal. Acum trebuie o altă HCL. Noi nu am dat nimic din banii ăia până nu apare cu noua denumire” a mai adăugat Floria.„Ştiţi foarte bine că la nivel de Consiliu Local activează echipa de fotbal susţinută şi sprijinită de Consiliul Local şi de ceilalţi oameni de afaceri care sunt sponsori” spunea în cadrul şedinţei respective, primarul Corneliu Aroşoaie, care, în schimb, a plătit de două ori din buzunarul său arbitrajul în acest campionat. Co-preşedintele Dumitru Dănilă şi directorul sportiv Constantin Gheorghiţă sunt foarte supăraţi pentru că nu s-a reuşit înfiinţarea organizaţiei non-profit care să finanţeze echipa. „A rămas ca-n plop şi plopul în aer. Nu se ştie nimic, nici a cui e echipa. Am înţeles că vor să facă o altă echipă de care să răspundă doar Primăria” a spus Gheorghiţă. „Până acum nu s-a întâmplat nimic. Timp de 5 luni de zile nu au putut desemna pe nimeni din partea Primăriei. Mai bine dau banii de pomană” a precizat Dumitru Dănilă, care doreşte să mai aibă, totuşi, o întrevedere între patru ochi cu edilul şef al urbei, Corneliu Aroşoaie. Păcat, pentru că spectatorii nu vin la Stadionul Orăşenesc să aplaude nici PSD-ul, nici PNL-ul, ci fotbalul dărăbănean. (L.B.)

Citiţi şi: Şefii AJF s-au întâlnit la Darabani cu reprezentanţii cluburilor de fotbal din Nord. „Eu i-am dat roşu lui Moş Crăciun” FOTO
Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieVasile FloriaDumitru DănilăVictor GăluşcăConstantin GheorghiţăCS Sanatatea Darabani
12:00 am Luni, 02 Februarie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare