Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

OGLINDA SUCCESULUI…La peste 10.000 km de Darabani…De la Bogota la Bucureşti sunt 10 446,07 Kilometri. Şi încă 500 km până la Darabani. Distanţa foarte mare nu a constituit o piedică în calea succesului lui Gabriel George Ciobanu, a cărui valoare constituie paşaportul său. Cu el a traversat toate frontierele, ajungând până în America de Sud, în Columbia. Dărăbăneanul gestionează în prezent afacerile unor firme de renume mondial. Născut la 4 octombrie 1977, Gabriel Ciobanu a fost elevul Şcolii Generale „Leon Dănăilă” din localitate, urmând apoi cursurile Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” din Botoşani. În 2000 a absolvit  Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, fiind licenţiat în Economie şi Contabilitate şi în Sisteme de  Informatică ale Afacerilor. De asemenea, a ocupat funcţia de vicepreşedinte AIESEC România.

În 2001 susţine un interviu la Bucureşti pentru compania Beiersdorf din Columbia şi obţine un contract pentru un an de zile. Este primit cu multă căldură la Bogota de către o  delegaţie AIESEC sud-americană, condusă de Viviana Valencia, care avea să-i devină soţie peste şase ani de zile. După mai puţin de un an, în urma prestaţiei sale de excepţie, Beiersdorf Colombia îi propune prelungirea contractului pe o perioadă nedeterminată. Astfel, din actombrie 2001 devine coordonatorul în raportare şi bugetare al concernului internaţional. Între timp, îşi îmbogăţeşte studiile economice prin absolvirea Şcolii de Studii Superioare de Management din Bogota. Din mai 2005 până în februarie 2008 este manager de marketing şi vânzări al Grupului Biersdorf Andean Region, pentru filialele firmelor din Columbia, Ecuador şi Venezuela, devenind ulterior şef contabil al companiei. În februarie 2009 devine manager în administraţie şi finanţe la Heineken International de Colombia S.A., iar în prezent ocupă aceeaşi funcţie la William Grant & Sons Colombia, dar are în derulare mai multe proiecte, chiar şi în ţara cafelei, Brazilia.Gabriel George Ciobanu locuieşte la Bogota şi are o familie (foto sus) fericită. Secretul succesului său nu este de fapt nici un secret: multă muncă, consecvenţă, pregătire asiduă şi seriozitate. Nu uită niciodată de unde a plecat şi revine aproape în fiecare an acasă, la Darabani. Uneori, părinţii săi îl vizitează la Bogota. “În trei luni de zile cât am stat în Columbia, am remarcat că este un om foarte respectat şi apreciat de către colegi”, ne-a mărturisit Elena Ciobanu, mama lui Gabriel George...Un dărăbănean pe care o ţară măcinată de conflicte interne, dar care a “renăscut” economic în ultimii ani, a ştiut să-l aprecieze la adevărata sa valoare.(text: Mihai Rusu, Lucian Bălăucă, foto: facebook.com şi arhiva
personală
)8:36 pm , 07 August, 2011

6 Comentarii la “OGLINDA SUCCESULUI…La peste 10.000 km de Darabani…”

 1. Laurentiu Sirbu spune:

  Ma bucur ca apar si astfel de stiri. Multa sanatate si felicitari Gabi! Succes pe mai departe in tot ceea ce-ti propui!

 2. daniel spune:

  Se zice ca daca supravietuiesti primelor trei saptamani, Bogota poate deveni orasul oprimaverii eterne. Oricum spiritualitatea e la cele mai ridicate cote si doza nici nu costa mult. Te salut Luci. Poate mai bagi un documentar despre Londra. Poze sunt din belsug :D.

 3. spune:

  Nu fa afirmatii fara sa cunosti realitatea...e mai usor sa obtii chestiile alea in Londra sau in alte orase din Europa, pentru ca sunt pline de viciosi. In America Latina se produc pentru ca se consuma in Europa si Statele Unite.

 4. ramonap spune:

  Bravo Gabi! Felicitari! Suntem toti mandri de tine!!!

 5. Adrian Sfecla spune:

  Salut Gabi. Acum am citit articolul, nu stiam de el. Cand ajungi in tara cu prima ocazie poate ne vedem. Felicitari!!! Adrian

 6. monica spune:

  Que te vaya bien Gabi, bravo!!

 7. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


  Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare