Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

15 participanti la cursul pentru formarea ONG-urilor si obtinerea fondurilor europene FOTO


În perioada 27-29 mai 2013 a avut loc la Darabani cursul Elemente de constituire şi funcţionare a unui ONG, finanţat de programul european Tineret în Acţiune. Cursul s-a desfăşurat la Grădiniţa cu program prelungit nr. 2 din localitate. Au participat 15 persoane care au învăţat cadrul juridic pentru realizarea unui ONG, s-au familiarizat cu paşii necesari înfiinţării organizaţiilor non-guvernamentale şi aspectele importante despre funcţionarea şi managementul organizaţional al acestora.

Printre informaţiile transmise s-au aflat şi cele despre fondurile europene ce pot fi accesate, şi mai ales despre programul finanţator Tineret în Acţiune. Cursul s-a bazat pe metode de educaţie non-formală şi învăţare experenţială. Dărăbănenii care au participat la acest curs îşi propun să infiinţeze cel puţin o organizaţie non-guvernamentală prin care să aducă în oraşul Darabani proiecte europene care să ajute la dezvoltarea comunităţii”, ne-a declarat Ana-Maria Sanda, unul dintre formatorii programului derulat şi în Darabani.Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini
Te-ar mai putea interesa si:  ONGTineret in ActiuneAna
12:04 pm Vineri, 31 Mai, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare