Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

CUPA DARABANENI.RO Poftiti in arena la MAREA FINALA!


Tensiunea celor două semifinale a fost spartă de golurile seniorilor Gabriel Cărăuşu şi Ion Gucianu, cei doi jucători ai echipei CS Darabani stabilind finalistele Cupei Darabaneni.ro.
Gabriel Cărăuşu a dat tonul la goluri în prima semifinală în care s-au întâlnit Ded Com-Meduze şi The Winers. Bogdan Ceică reuşeşte şi el „dubla”, iar de cealaltă parte Romeo Şodrîngă îşi consolidează doar poziţia de goalgeter al Cupei Darabaneni.ro, cu o reuşită, dar Ded Com-Meduze s-au calificat în finala mare a competiţiei, celor de la The Winers revenindu-le finala mică a turneului de fotbal în sală. Old Boys şi FC Păltiniş au abordat cea de-a doua semifinală foarte marcaţi de miza jocului. Păltinişenii au alergat mai mult în prima repriză, dar veteranii au stat foarte bine în teren. Ion Gucianu a spart gheaţa în minutul 23, iar şapte minute mai târziu reuşeşte o „dublă” de senzaţie. Tinerii de la FC Păltiniş au căzut fizic, dar mai ales psihic, Eşanu nu a găsit cadrul porţii adversarilor şi deznodământul final a fost un scor fluviu (5-0) în favoarea celor de la Old Boys.

Ded Com-Meduze The Winers 5-3Au marcat: Cărăuşu(’5), Ceică(’14, ’26), Dobrincu(’35), Rotaru(’30) / Hapliuc(’18), Şodrîngă (’36), Grădinaru (’40)
Old Boys-FC Păltiniş 5-0
Au marcat: I. Gucianu(foto stânga ’23, ’30), Alupoaie(’35), Dobrincu(’38), Tanasă(’39)

Finala mică
: ora 17:00 The Winers-FC Păltiniş
Finala mare: ora 18:00 Old Boys-Ded Com-Meduze

Sponsorii competiţiei: SC DED COM SRL, SC SAGROD SRL, pensiunile KOKET şi CASA ANDREI, primar Ghiorghi Burlacu, avocat Petrică Hrimiuc, SC AGRAS CABAROM SRL, SC ALCAROM SRL.
Parteneri media: TV DARMIR şi kOkEt.org.

Click pe prima fotografie pentru a viziona Galeria foto 
 
2:34 pm Sambata, 08 Octombrie, 2011

1 Comentarii la “CUPA DARABANENI.RO Poftiti in arena la MAREA FINALA!”

  1. danut spune:

    si totusi cine a castigat finala?sau,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,suspans,n-a fost pe plakul nimanui castigatoarea

  2. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare