Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

CUPA DARABANENI.RO Meduzele au demolat Primaria...revelatia Old Boys


Brigada de arbitri Dinu Stoian-Constantin Gheorghiţă au fluierat luni, orele 17:00, startul Cupei Darabaneni.ro organizată de publicaţia cu acelaşi nume în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Botoşani. În primul meci al competiţiei, Ded Com-Meduze au depăşit categoric (scor 11-2) Primăria Darabani, echipă care nu a avut nici un jucător legitimat în lot, dar care au jucat de plăcere. Meduzele au „desenat” cel mai frumos schimb de pase, în prima zi a competiţiei. Viitorul Corneşti s-au impus şi ei fără drept de apel (scor 11-1) în faţa Juniorilor, „Taifunul” Iulian Florea depunându-şi serios candidatura pentru titlul de goalgeter al turneului, reuşind să puncteze de cinci ori.

Confruntarea dintre Old Boys şi Vagabonţii a reprezentat cel mai echilibrat meci din prima zi a competiţiei. Experienţa s-a impus în faţa tinereţii cu 4-3, chiar dacă Vagabonţii au plecat din postura de favoriţi, fiind finaliştii de anul trecut ai Cupei Darabaneni.ro. În ultima partidă din prima zi, The Winers şi-au respectat titulatura şi nu le-au dat nici o şansă tinerilor de la Viitorul Darabani (scor 10-0).

Primăria Darabani-Ded Com Meduze 2-11

Au marcat: Dascălu(’19, ’31)/Cărăuşu(‘4, ’12, ’13, ‘39), Rotaru(’17, ’26), Zvorişteanu (’25, ’40), Guceanu (’27, ’33, ’40).


Juniorii-Viitorul Corneşti 1-11
Au marcat: Bordei (‘1)/Hrimiuc (’13, ’25, ’32), Bejinariu (’27), Florea(‘9, ’28, ’34, ’36, ’37), Ilcu (’38), Cimpoieşu(’36).
Old Boys-Vagabonţii 4-3
Au marcat: Bejinariu(’13), Dobrincu(’16), Alupoaie(’10, ’30)/Dobrincu(’31), Gîrdianu(’25, ’36).
Viitorul Darabani-The Winers 0-10
Au marcat: Şodrîngă(’4, ’20, ’28), Cucuruzac (’13, ’14), Ştefănică(’32, ’39, ’40), Bujor(’15), Hapliuc(’34).

Astăzi se dispută:
Ora 17:00-17:45 Viitorul Corneşti-Viitorul Darabani
Ora 17:45-18:30 Ded Com-Meduze-Old Boys
Ora 18:30 -19:15 FC Păltiniş-Juniorii
Ora 19:15-20:00 FC Sperie-Tot-Primăria Darabani

Sponsorii competiţiei: SC DED COM SRL, SC SAGROD SRL, pensiunile KOKET şi CASA ANDREI, primar Ghiorghi Burlacu, avocat Petrică Hrimiuc, SC AGRAS CABAROM SRL, SC ALCAROM SRL.
Parteneri media: TV DARMIR şi kOkEt.org

Click pe prima fotografie pentru a viziona Galeria foto a meciurilor din prima zi de la Cupa Darabaneni.ro
11:18 am Marti, 04 Octombrie, 2011

1 Comentarii la “CUPA DARABANENI.RO Meduzele au demolat Primaria...revelatia Old Boys”

  1. levante spune:

    la aceasta competitie goalgeter fara dar si poate FLOREA !!!!!!!!!

  2. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare