Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Superlativele ediției a VI-a a CUPEI DARABANENI.RO GALERIE FOTO

Ediția din acest an a Cupei Darabaneni.ro a reprezentat un galop de sănătate pentru Știința Bajura, echipa cu cei mai valoroși jucători. Am asistat la goluri spectaculoase, magia driblingurilor și fairplay-ul participanților. Poate cel mai emoționant moment al festivității de premiere a fost decernarea Premiului Fair Play ”Gelu Sîsîiac”.

În ultima zi a Cupei Darabaneni.ro, Petrișorii lui Fernando Hrimiuc s-au impus cu 8-5 în fața echipei Asy Team, primii ocupând cea de-a treia treaptă a podiumului competiției. Chiar dacă a deschis scorul și a condus cu 2-1 Știința Bajura, FC Giovani Ragazzi a cedat în final cu 5-16. În ultima partidă a competiției, Asy Team s-a impus în fața lui Vlad Țîmpău & Co, într-un meci foarte spectaculos, cu 9-5, și s-a ales cu locul IV.

Câțiva picuri de ploaie ne-au dat emoții, dar norii negri care s-au adunat deasupra terenului sintetic de la Liceul ”Dimitrie Cantemir” s-au risipit foarte repede. Dar când în organizarea acestei competiții îi ai pe profesorii Mihai Rusu și Ovidiu Ștefănucă, nu mai ai nici o emoție. Aplauzele s-au ridicat până la cer în momentul în care avocatul Petrică Hrimiuc le-a înmânat fraților Grădinariu Trofeul Fair Play ”Gelu Sîsîiac”, Denis, Florin și Rareș primind placheta cu chipul fostului șef al SVSU Darabani, 100 lei și o minge de fotbal.Goalgeterul competiției, Alexandru Stancoschi, a fost premiat de Radu Anghel, inspector în cadrul DJTS Botoșani, fiind recompensat cu 100 lei. Cel mai bun portar, Fernando Hrimiuc, a primit și el același premiu și felicitări din partea prof. Mihai Rusu, în timp ce Ovidiu Ștefănucă l-a felicitat pe cel mai tehnic jucător al competiției Adrian Ghiorghiciuc, care a fost recompensat și el tot cu 100 lei.
Toți câștigătorii au primit diplome, medalii și tricouri personalizate Darabaneni.ro. Echipele clasate pe locurile V și IV, FC Giovani Ragazzi și Asy Team au primit câte o minge de fotbal din partea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Botoșani, iar grosul din fondul de premiere l-au luat ocupantele podiumului:

Locul I Știința Bajura 1000 lei, înmânat de Alin Gîrbaci, viceprimarul orașului Darabani. 
Locul II Eterna Speranță 700 lei, înmânat de consilierul local Dan Tîrniceru-Ifrim.
Locul III Petrișorii 500 lei, premiu înmânat de Dan Dănilă, consilier local, și cel datorită căruia Sănătatea Darabani evoluează în Liga a 3-a.

Cea de-a VI-a ediție a Cupei Darabaneni.ro, să sperăm că nu și ultima, a fost organizată de ziarul online cu același nume în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Botoșani, Școala Gimnazială ”Leon Dănăilă” și Liceul ”Dimitrie Cantemir” Darabani. Mulțumim sponsorilor competiției: Primăria și Consiliul Local Darabani, II Tîrniceru, Casa Andrei și Cabinet Avocat Petrică Hrimiuc, partenerilor media TV Darmir, cameramanului Cornel Bejinariu, comentatorului Cezar Bejinariu, Botoșani Online, arbitrilor Constantin Gheorghiță și Vasile Grigoraș, lui Relu Stoian de la Casa de Cultură ”Theodor Balș”, dar și medicului turneului, dr. Adrian Mețler. Felicitări tuturor participanților! (L.B.)
Te-ar mai putea interesa si:  Cupa Darabaneni.ro
11:52 pm Vineri, 05 Octombrie, 2018

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare