Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

UNPR a adus la Darabani ajutoare pentru sinistrați

Astăzi au sosit la Darabani patru tiruri cu ajutoare pentru sinistrați. Acestea  au fost furnizate de către filialele Galați, Ialomița și Prahova ale partidului UNPR.  Ajutoarele au fost preluate de către reprezentantul UNPR Darabani, Ovidiu Fecioru și predate prin proces verbal Primăriei Darabani, reprezentată de primarul Ghiorghi Burlacu și viceprimarului Relu Cricleviț. Majoritatea ajutoarelor sunt materiale de construcții( ciment, faianță, gresie, cărămidă, var, scândură etc),  dar și produse alimentare(zahăr, ulei, orez, apă minerală ș.a.), strict necesare sinistraților. “Aceste ajutoare sunt destinate familiilor aflate în suferință după inundațiile din ultima vreme. Vrem să ne asigurăm că ele vor ajunge la persoanele care au cea mai mare nevoie de ele. Săptămâna viitoare vom duce bunurile la casele afectate din Darabani, dar și persoanelor rămase fără un acoperiș deasupra capului din Baranca, Hudești”, ne-a declarat vicepreședintele UNPR, Liviu Câmpanu.(L. B.)
10:30 pm Vineri, 23 Iulie, 2010

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare